Închide meniul

România – Belgia, la EURO 2024 | Dorin Goian știe până în ce fază pot ajunge tricolorii la turneul final: „Orice este posibil!”

Alex Ioniță Publicat: 22 iunie 2024, 18:59

Reclamă
România – Belgia, la EURO 2024 | Dorin Goian știe până în ce fază pot ajunge tricolorii la turneul final: „Orice este posibil!

România - Belgia, la EURO 2024 | Dorin Goian știe până în ce fază pot ajunge tricolorii la turneul final

Dorin Goian / Antena Sport

România – Belgia, la EURO 2024 | Dorin Goian știe până în ce fază pot ajunge tricolorii la turneul final. Fostul fundaș al echipei naționale a vorbit despre șansele elevilor lui Edi Iordănescu, înainte de meciul cu belgienii lui Tedesco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre România și Belgia se va juca sâmbătă, de la ora 22:00. Duelul de la Koln va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

România – Belgia, la EURO 2024 | Dorin Goian știe până în ce fază pot ajunge tricolorii la turneul final

Înainte de meciul cu Belgia, Dorin Goian a transmis că tricolorii lui Edi Iordănescu pot ajunge în faza sferturilor de finală de la EURO 2024.

De asemenea, fostul fundaș al echipei naționale a vorbit și despre atmosfera pe care fanii români o fac în Germania.

Nu în ultimul rând, Goian a transmis un mesaj legat de apărarea echipei naționale, care s-a descurcat excelent la meciul cu Ucraina, în formula Drăgușin – Burcă.

Reclamă
Reclamă

„De aseară sunt în Koln, am văzut foarte multe grupuri de români. Astăzi a fost o nebunie totală, cel puțin în zona de fan zone. Românii sunt mai mulți decât belgienii.

Sunt recunoscut, da. Asta înseamnă că nu am trecut prin fotbal ca rața prin apă.

Nu cred că există un termen mai bun ca Generația de Suflet, pentru această generație. Edi Iordănescu a spus bine. Joacă cu sufletul, uitați-vă că ne-am calificat și suntem aproape să ieșim din grupe, chiar dacă multă lume nu s-a așteptat.

Reclamă

La cum se prezintă România acum, putem juca un sfert de finală. E important să mergem mai departe din grupă, apoi vom vedea. Se poate orice, cu o conjunctură favorabilă. Noi ca suporteri putem să le ținem pumnii.

Aici e super frumos, cu atmosfera asta de turneu final. Și copii sunt foarte entuziasmați, le place această atmosferă.

(n.r. Un sfat pentru Drăgușin?) Nu am ce sfat să îi dau lui Drăgușin. A făcut un joc grozav în calificări, atât el cât și Burcă. Compartimentul defensiv a fost excepțional și în meciul cu Ucraina. Trebuie să joace cu sufletul și sunt sigur că vom ieși din grupă! Hai România!”, a spus Dorin Goian, în exclusivitate pentru Antena Sport.

România – Belgia, la EURO 2024 | Nicolae Stanciu, cuvinte mari despre Romelu Lukaku!

Nicolae Stanciu a dezvăluit că și-ar fi dorit să joace alături de Romelu Lukaku. De asemenea, mijlocașul lui Edi Iordănescu a dezvăluit că l-a întâlnit pe superstarul din atacul Belgiei și că acesta este puternic.

„Mi-ar fi plăcut să joc cu Romelu Lukaku. L-am întâlnit o dată, a venit să ne salute la Anderlecht. L-am văzut de aproape. E puternic!”, a spus Nicolae Stanciu, citat de La Derniere Heure.

De asemenea, Stanciu le-a vorbit belgienilor și despre perioada în care a fost legitimat la Anderlecht. Acesta a transmis că, pentru el, este o onoare că a contribuit la câștigarea ultimului titlu al formației.

„E o mândrie că am făcut parte din acea echipă a lui Anderlecht care a câștigat ultimul titlu. Am continuat să urmăresc campionatul și am văzut că echipa nu s-a mai apropiat de această performanță. Sper să reușească din nou”, a mai spus jucătorul echipei naționale.

Nicolae Stanciu a plecat la Anderlecht în anul 2016. Belgienii i-au plătit atunci lui Gigi Becali suma de 9,7 milioane de euro, pentru jucătorul care făcea spectacol în Liga 1.

I-a părăsit pe belgieni 2 ani mai târziu, în anul 2018. A fost achiziționat de Sparta Praga, în schimbul sumei de 3,75 milioane de euro.

În tricoul lui Anderlecht, Nicolae Stanciu a adunat 53 de meciuri, în care a marcat 9 goluri și a oferit 10 pase decisive. Alături de belgieni a câștigat un titlu și o Supercupă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:07

FotoAlexandru Mățan, discurs la Casa Albă! Imagini de la pupitru, cu românul care face spectacol în MLS

19:31

„El ştie ce presiune e pe el!” Dan Petrescu, reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club

19:29

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele de start

19:08

Detalii despre ultimele probleme de sănătate ale lui Mircea Rednic: „Domnul doctor nu i-a dat voie să facă mult efort!”

18:43

Walter Zenga a fost prezentat de o echipă de Liga a 4-a. Anunţ incredibil despre fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo

18:16

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și