Închide meniul

Vlad Chiricheş a dezvăluit cum l-a anunţat Edi Iordănescu, prin telefon, că nu va juca la EURO 2024: „Şi acum simt amărăciunea”

Dan Roșu Publicat: 22 iunie 2024, 13:41

Reclamă
Vlad Chiricheş a dezvăluit cum l-a anunţat Edi Iordănescu, prin telefon, că nu va juca la EURO 2024: „Şi acum simt amărăciunea

Vlad Chiricheş a dezvăluit cum l-a anunţat Edi Iordănescu, prin telefon, că nu va juca la EURO 2024

Vlad Chiricheş, în timpul unui meci - Profimedia Images

Vlad Chiricheş a dezvăluit cum l-a anunţat Edi Iordănescu, prin telefon, că nu va juca la EURO 2024. Chiar dacă acesta fusese obiectivul său pentru finalul de sezon, fostul căpitan al naţionalei a acceptat decizia selecţionerului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mi-am dorit! După accidentare și operație mi-am setat obiectivul și targetul. La momentul ăla era măreț. Nu s-a întâmplat, dar m-a ajutat mult faptul că am avut un obiectiv mare.

Vlad Chiricheş a dezvăluit cum l-a anunţat Edi Iordănescu, prin telefon, că nu va juca la EURO 2024

Am vorbit cu Edi Iordănescu după meciul cu Liechtenstein. Și eu mi-am dorit să vorbesc cu el. Simțeam că ar fi corect să primesc un telefon din partea lui. A făcut-o! Mă bucur că am discutat.

Mi-a explicat anumite lucruri, de ce a luat decizia. A fost ok. Mi-a fost greu și acum simt amărăciunea că nu sunt acolo. Am puțină amărăciune că nu sunt lângă ei în Germania. Mă bucur pentru ei, pentru reușitele lor, sper să continue. România să fie mândră de ei”, a spus Chiricheş, citat de golazo.ro.

Cristi Borcea nu înţelege de ce Vlad Chiricheş nu a fost convocat la EURO 2024

Cristi Borcea nu înţelege de ce Vlad Chiricheş (34 de ani) nu a fost convocat la EURO 2024. Fostul şef de la Dinamo s-a declarat surprins de faptul că fundaşul de la FCSB nu a fost inclus în lot, fiind convins că experienţa acestuia ar fi ajutat.

Reclamă
Reclamă 4

„Indiscutabil l-aş fi chemat. A jucat în atâtea campionate importante, are experienţă, a fost căpitanul naţionalei. Avea nevoie de experienţa lui, făcea un cuplu extraordinar cu Radu Drăguşin. Iordănescu ştie. Ca şi lider, cred că are cele mai multe selecţii, căpitan de echipă…din toate punctele de vedere. O semi-surpriză şi Manea, chiar dacă nu a jucat, dar a fost constant la naţională. Lipsa lui Chiricheş este mai mare decât cea a lui Mitriţă, cel mai bun jucător din Liga 1.

Suntem o echipă care ne apărăm, avem nevoie de jucători. Iordănescu s-a gândit că a dus campania fără Mitriţă, are variante, dar Chiricheş mi se pare o absenţă mai mare decât cea a lui Mitriţă, care e după părerea mea cel mai bun din România, alături de Coman”, a declarat Cristi Borcea.

Reclamă

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:42

FotoTricolorii au început antrenamentele pentru România – Olanda! Cum se pregătesc elevii lui Edi Iordănescu

21:37

Anunţ uriaş despre transferul lui Radu Drăguşin după EURO 2024: „E dornic să revină în Serie A”

21:27

„E plictisitor!” Brazilianul Ronaldo nu se mai uită la meciuri de fotbal! Sportul care l-a cucerit pe „R9”: „E o nebunie!”

20:56

Ilie Dumitrescu, scut în jurul lui Ianis Hagi după calificarea României în optimi la EURO 2024: „L-au făcut cum au vrut!”

20:51

CSM București și Gloria Bistrița, în Grupa A din Liga Campionilor la handbal feminin! Rapid, în Grupa B. Cu cine se vor duela

20:20

VideoDanezul Magnussen a dezvăluit cine este cel mai bun pilot în activitate şi a spus unde vrea să vină în România

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și