Închide meniul

„A fost dat afară Laurențiu Reghecampf de la Al-Tai?” Avocatul lui „Reghe” a dat detalii din interior: „Ăsta e motivul plecării”

Alex Ioniță Publicat: 8 aprilie 2024, 17:44

Reclamă
„A fost dat afară Laurențiu Reghecampf de la Al-Tai? Avocatul lui „Reghe a dat detalii din interior: Ăsta e motivul plecării

Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf / Profimedia Images

Avocatul lui Laurențiu Reghecampf a fost întrebat dacă tehnicianul a fost dat afară de la Al-Tai. Omul de încredere al lui „Reghe” a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, la formația saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf nu a stat pe bancă la ultimul meci al echipei sale. Ulterior, au apărut informații conform cărora românul a fost dat afară, iar avocatul acestuia a venit cu precizări.

„A fost dat afară Laurențiu Reghecampf de la Al-Tai?” Avocatul lui „Reghe” a dat detalii din interior

Avocatul antrenorului român a explicat că Laurențiu Reghecampf nu a fost dat afară de Al-Tai. Acesta a dezvăluit faptul că „Reghe” s-a despărțit amiabil de clubul saudit și că își va primi, în continuare, salariul, chiar dacă nu va mai pregăti echipa. Astfel, „Reghe” a dat o lovitură uriașă, din punct de vedere financiar.

„Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf nu a stat pe bancă la ultimul meci al echipei Al-Tai este că a ajuns la o înțelegere cu președintele clubului pentru o despărțire amiabilă. El urmează să fie plătit până la finalul contractului, dar nu va mai antrena echipa.

Acesta este motivul absenței, nicidecum că ar avea vreo legătură cu vreo decizie de suspendare sau interdicție de a antrena în Arabia Saudită.

Reclamă

Afirmațiile potrivit cărora o hotărâre pronunțată de comisiile cu atribuții jurisdicționale din cadrul FRF ar putea reprezenta un impediment pentru ca Laurențiu Reghecampf sî antreneze în străinătate nu au niciun suport legal”, a spus avocatul Dan Idita, potrivit digisport.ro.

Claudiu Keșeru, dezvăluiri din era Laurențiu Reghecampf de la FCSB

Caludiu Keșeru a făcut dezvăluiri din era Laurențiu Reghecampf, de la FCSB. Unul dintre cei mai importanți atacanți din perioada de glorie a echipei patronate de Gigi Becali a vorbit despre performanțele acelor vremuri.

Keșeru a jucat pentru prima dată la FCSB în perioada 2014-2015. La momentul în care a ajuns în curtea roș-albaștrilor, echipa lui Gigi Becali era o adevărată forță în Liga 1, dar și în estul europei.

Reclamă 4 / 0/3

În primul mandat al lui „Reghe”, FCSB reușea performanțe uluitoare, atât pe plan intern cât și pe plan european. După ani de zile de la acele evenimente, Claudiu Keșeru a spus acum că succesul nu i se datora doar tehnicianului.

Fostul atacant este de părere că Thomas Neubert, cunoscutul preparator fizic, este cel mare contribuia la marile reușite ale roș-albaștrilor.

La momentul respectiv, jucătorii de la FCSB erau cunoscuți pentru rezistența pe care o aveau, dar și pentru viteza sau puterea pe care fotbaliștii o arătau în joc.

„Când am ajuns la FCSB, era o echipă deja formată. Am terminat cu titlurile de cel mai bun marcator și cel mai bun pasator. Opt goluri și patru pase am avut, deși am jucat doar cinci meciuri.

(n.r. despre Thomas Neubert) Era foarte bun, foarte competent și un caracter frumos. Succesul din perioada Reghecampf era majoritar datorat lui Tomi! Asta e părerea mea… Datorat nivelului fizic la care îi ducea pe jucători, inclusiv pe mine”, a spus Claudiu Keșeru, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” Vezi toate știrile
Citește și