Închide meniul

„Bombă!” Claudiu Keșeru a semnat în străinătate și a acceptat un salariu uimitor. S-a întors în țara în care a scris istorie

Alex Ioniță Publicat: 4 august 2024, 16:47

Reclamă
„Bombă! Claudiu Keșeru a semnat în străinătate și a acceptat un salariu uimitor. S-a întors în țara în care a scris istorie

Claudiu Keșeru a semnat în străinătate și a acceptat un salariu uimitor

Claudiu Keșeru / Profimedia

Claudiu Keșeru a semnat în străinătate și a acceptat un salariu uimitor! Atacantul și-a anunțat, anul trecut, retragerea din fotbal, însă s-a răzgândit și a acceptat propunerea unei formații din Bulgaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românul a scris istorie în țara vecină, în timpul în care a jucat la Ludogoreț. Acesta este, în momentul de față, cel mai bun marcator străin din istoria campionatului bulgar, cu 113 reușite. De asemenea, acesta este și cel mai bun marcator din istoria lui Ludogoreț.

Claudiu Keșeru a semnat în străinătate și a acceptat un salariu uimitor

Potrivit informațiilor oferite de publicația telegraph.bg, Claudiu Keșeru s-a înțeles cu formația Cerno More Varna, vicecampioana Bulgariei.

„Bombă! Keșeru va juca din nou în Bulgaria. Cel mai bun marcator din istoria lui Ludogorets s-a alăturat lui Cherno More”, au notat bulgarii.

Totodată, sursa citată anterior a dezvăluit că atacantul român a acceptat un salariu de doar 3000 de euro pentru a reveni în fotbal, în condițiile în care cel mai mic salariu existent la Cerno More, până la venirea românului, era de 4000 de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Ajuns la 37 de ani, Claudiu Keșeru a mai jucat pentru: Bihor Oradea, Nantes, Lib. St-Seurin, Tours, Angers, SC Bastia, FCSB, Al-Gharafa, Ludogoreț și UTA.

Atacantul are 46 de selecții în echipa națională a României, în care a reușit să marcheze de 13 ori.

Claudiu Keșeru, dezvăluiri din era Laurențiu Reghecampf de la FCSB

În primul mandat al lui „Reghe”, FCSB reușea performanțe uluitoare, atât pe plan intern cât și pe plan european. După ani de zile de la acele evenimente, Claudiu Keșeru a spus acum că succesul nu i se datora doar tehnicianului.

Reclamă

Atacantul este de părere că Thomas Neubert, cunoscutul preparator fizic, era cel care contribuia la marile reușite ale roș-albaștrilor.

„Când am ajuns la FCSB, era o echipă deja formată. Am terminat cu titlurile de cel mai bun marcator și cel mai bun pasator. Opt goluri și patru pase am avut, deși am jucat doar cinci meciuri.

(n.r. despre Thomas Neubert) Era foarte bun, foarte competent și un caracter frumos. Succesul din perioada Reghecampf era majoritar datorat lui Tomi! Asta e părerea mea… Datorat nivelului fizic la care îi ducea pe jucători, inclusiv pe mine”, a spus Claudiu Keșeru, potrivit gsp.ro.

De asemenea, acesta a vorbit despre momentele în care uimea toți fanii fotbalului din România:

„Am dat șase goluri cu Pandurii, plus cel mai rapid hattrick, cu Aalborg, în 11 minute. După meciul cu Pandurii, am luat două mingi acasă. Țin minte cât de bine arăta tabela de pe Ghencea. Haaland, Lewandowski, Messi, toți s-au oprit la cinci.

Au fost și meciuri când n-a vrut să-mi intre mingea. La returul cu Aalborg, am avut opt ocazii și nimic nu s-a lipit, indiferent ce făceam”, a mai spus Keșeru.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:41

Universitatea Craiova – Petrolul LIVE TEXT, 19:00! Oltenii lui Costel Gâlcă pot urca pe primul loc în Liga 1. Echipele de start

18:34

CIO a reacţionat în scandalul pugilistelor acuzate că ar fi bărbaţi: „Testele au fost nelegitime şi lipsite de credibilitate”

18:29

Novak Djokovic, prima reacție după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz și a câștigat aurul olimpic: „Sunt în stare de șoc!”

18:01

FotoNovak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul a izbucnit în lacrimi după ce a cucerit singurul trofeu care îi mai lipsea!

17:56

Horațiu Moldovan, pe lista unei echipe din La Liga! Clubul care îl vrea titular pe portarul de la Atletico Madrid

17:51

EXCLUSIVAncuţa Bodnar şi Simona Radiş au scris din nou istorie pentru România: „A fost înălţător. Pentru noi, sunt două medalii de aur”

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 4 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 5 FotoSchimbare radicală anunţată de Ion Ţiriac, la cinci zile după ce miliardarul i-a promis un cadou uriaş lui David Popovici 6 David Popovici, martorul unui scandal incredibil. Dezvăluirea momentului. „Am vrut să şterg acea umilinţă”
Citește și