Închide meniul

„Ce va face acum?” Semn de întrebare în privinţa lui Răzvan Lucescu, înaintea următorului meci al lui PAOK

Viviana Moraru Publicat: 26 octombrie 2024, 17:36

Reclamă
„Ce va face acum? Semn de întrebare în privinţa lui Răzvan Lucescu, înaintea următorului meci al lui PAOK

Semn de întrebare în privinţa lui Răzvan Lucescu, înaintea următorului meci al lui PAOK

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Grecii au ridicat un semn de întrebare în privinţa lui Răzvan Lucescu, înaintea următorului meci al lui PAOK. Aceştia au analizat situaţia campioanei Greciei şi au analizat opţiunile pe care le are la dispoziţie tehnicianul român, după egalul dramatic cu Plzen, din Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK ţinteşte victoria în duelul cu OFI Crete, din această rundă de campionat, după două meciuri consecutive fără victorie. Duelul trupei lui Răzvan Lucescu va fi duminică, de la ora 21:00, live în AntenaPLAY.

Semn de întrebare în privinţa lui Răzvan Lucescu, înaintea următorului meci al lui PAOK

Grecii au transmis că aşteaptă cu mare interes să vadă ce decizii va lua Răzvan Lucescu în privinţa primului 11, având în vedere faptul că PAOK vine după meci în Europa League.

Jurnaliştii eleni au ridicat un semn de întrebare în privinţa titularizării lui Rahman Baba, care a resimţit un discomfort în duelul cu Plzen. Totodată, aceştia aşteaptă să vadă ce decizie va lua Răzvan Lucescu în privinţa vedetelor echipei, Taison şi Zvkovic, care nu traversează cea mai bună perioadă, în ceea ce priveşte evoluţiile din meciurile lui PAOK.

Grecii menţionează că Răzvan Lucescu nu va avea suficient timp la dispoziţie pentru a testa alte opţiuni, ţinând cont că după duelul cu OFI Crete din campionat, PAOK se va duela la mijlocul săptămânii cu PAE Egaleo, în Cupa Greciei.

Reclamă
Reclamă

Jurnaliştii eleni sunt de părere că Lucescu Jr se vede nevoit să răspundă întrebărilor cât mai repede şi să găsească soluţia pentru a trece de perioada delicată pe care o traversează PAOK. Campioana Greciei are nevoie de victoriei în duelul de campionat, pentru a se menţine pe primele locuri.

„Planurile lui Răzvan Lucescu sunt aşteptate cu mare interes. Ce va face antrenorul acum? Îi va odihni pe cei doi mijlocaşi, Taison şi Zivkovic, care nu sunt în cea mai bună perioadă? Cum se va descurca cu faptul că toţi atacanţii nu sunt gata de luptă?

E cert faptul că Lucescu nu are timp să testeze, dat fiind faptul că între meciul cu Plzen din Europa şi duelul cu cretanii a existat un singur antrenament”, au notat grecii de la sport24.gr.

Reclamă

Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK

Cu o singură victorie în ultimele şase meciuri din toate competiţiile, Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK. Antenorul român i-a asigurat pe conducătorii clubului, dar şi pe fani, că nu ţine de post.

„Când faci atât de multe schimbări, în principiu porneşti de la zero, poate chiar mai în urmă. E nevoie de timp, nu se întâmplă lucrurile peste noapte. Relaţiile de joc trebuie reluate. Indiferent de calitatea jucătorilor, aceştia vin din culturi diferite… unii din estul Europei, alţii din nord-vest. Am fost norocoşi să intrăm în Europa League, norocoşi să avem baza de anul trecut şi un mod de a juca.

Am avut meciuri europene în care am făcut greşeli şi le-am plătit. Aşa se întâmplă când construieşti o echipă. Nu am nicio problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti dacă unii nu înţeleg procesul. Sunt calm la minte şi la suflet, am arătat ce sunt capabil să fac. Dacă cineva nu este fericit, pot pleca.

Nu pot spune că putem obţine titlul sau să câştigăm Europa League, dar spun că vom lucra pentru asta. Trebuie să avem un echilibru şi să nu ne batem joc de munca pe care o facem, punând o presiune enormă asupra echipei. Aşa nu putem crea relaţii adecvate, afectează echipa. Echilibrul a fost punctul nostru forte„, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit msn.com.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:53

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:00). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și