Închide meniul

Cristiano Ronaldo, apărat după valul de critici! Alvaro Morata, dezvăluiri din vestiar: "De asta e frustrat!". Ce spune despre transferul portughezului la Real Madrid

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 martie 2021, 15:18

Cristiano Ronaldo, apărat după valul de critici! Alvaro Morata, dezvăluiri din vestiar: "De asta e frustrat!". Ce spune despre transferul portughezului la Real Madrid

profimediaimages.ro

Cristiano Ronaldo, apărat de Alvaro Morata

Atacantul campioanei Italiei a explicat că umilinţele din ultima perioadă, printre care se numără eliminarea din Liga Campionilor şi înfrângerea cu Benevento, au afectat echipa. Morata a precizat că starea de frustrare a lui Ronaldo vine ca urmare a faptului că portughezul are o mentalitate de campion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am fost toţi criticaţi, dar niciunul ca Ronaldo. Suntem afectaţi şi cine spune că nu e aşa minte. Ştiu că mă critică lumea şi Cristiano ştie şi el. Oricum, nu trebuie să vă spun cine e el pentru că ştie toată lumea. Vorbim mult despre fotbal. Petrecem mult timp împreună şi discutăm despre diverse subiecte. 

Cristiano dă senzaţia că e frustrat pentru că este obişnuit să fie în top. Nu are legătură cu Juventus, se putea întâmpla la orice echipă. E fericit, dar e obişnuit cu victorii şi din acest motiv suferă la fel ca mine", a dezvăluit Morata pentru Gazzetta dello Sport.

Peste 100 de milioane de euro i-a plătit Juventus lui Real Madrid în 2018 pentru Cristiano Ronaldo. Ajuns la 36 de ani, el mai are contract cu campioana Italiei până în 2022.

Alvaro Morata a vorbit despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid

Luna aceasta, presa din Europa a scris că Zinedine Zidane îl așteaptă cu brațele deschise pe Ronaldo. Portughezul a fost catalizatorul echipei care a cucerit Champions League de trei ori la rând.

Reclamă

Întrebat despre aceasta posibilitate, Morata nu a stat prea mult pe gânduri: "Cristiano la Madrid? Nu m-am gândit la asta. Vreau să rămână la Juventus fiindcă vreau ca echipa să aibă cei mai buni jucători. Vreau să îl am aproape. Totuşi, orice îl face fericit m-ar face şi pe mine", a mai spus atacantul.

Ronaldo, desfiinţat după umilinţele suferite de Juventus! Antonio Cassano a pus tunurile pe starul portughez

Ultimul eşec din Serie A a atras din nou critici la adresa lui Cristiano. Ronaldo a fost notat cu 5 pentru prestaţia din meciul cu Benevento, iar Antonio Cassano a răbufnit. Fostul mare atacant italian crede că transferul portughezului a fost un eşec, iar prezenţa lui în vestiar îi afectează şi pe ceilalţi jucători de la Juventus.

"Juventus l-a transferat ca să câştige Liga Campionilor, însă a avut rezultate mai slabe cu el decât avea înaintea lui. A câştigat titlul în Serie A şi fără el. A fost un eşec. Este un jucător căruia trebuie să îi dai mingea pentru a înscrie. Se gândeşte doar la recordurile lui. Nu mai e la fel ca în urmă cu 4 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Pirlo, ca antrenor, e începător şi nu are experienţa de a gestiona relaţia cu cel mai popular jucător de pe planetă. Kulusevski, de exemplu, e condiţionat de Ronaldo. Nu e liber, trebuie mereu să îl caute pe teren. Problemele apar dacă ai tineri fără o mentalitate puternică", a spus Cassano în cadrul unui interviu cu Christian Vieri, citat de Mirror.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și