Închide meniul
VIDEO

Fază uluitoare în Turcia! Moruţan a primit penalty, după ce şi-a călcat un adversar în careu. Sefer, show total în Israel

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 ianuarie 2024, 23:28

Fază uluitoare în Turcia! Moruţan a primit penalty, după ce şi-a călcat un adversar în careu. Sefer, show total în Israel

Fază uluitoare în Turcia! Moruţan a primit penalty, după ce şi-a călcat un adversar în careu

Colaj Twitter

Fază uluitoare în Turcia în momentul în care Olimpiu Moruţan a primit penalty, după ce şi-a călcat un adversar în careu. Olimpiu Moruţan a obţinut un penalty şi a marcat un gol tot de la punctul cu var, în victoria pe care Ankaragucu a câştigat-o cu 3-1 în Cupa Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul român a fost protagonistul unui moment incredibil. Moruţan a obţinut un penalty, deşi român a fost cel care şi-a călcat un adversar în careu.

Fază uluitoare în Turcia când Moruţan a primit penalty, după ce şi-a călcat un adversar în careu

În minutul 4 al prelungirilor, la scorul de 1-1, Olimpiu Moruţan a obţinut un penalty. Reluările au arătat că românul a fost cel care şi-a călcat adversarul în careu.

Vezi video faza în care Moruţan obţine un penalty

Ali Kaan Guneren (57) şi Tolga Cigerci (90+7 – penalty) au marcat primele goluri ale gazdelor, iar Moruţan a închis tabela (90+11), din penalty. Golul echipei Rizespor a fost înscris de Mithat Pala (83).

Reclamă

Moruţan are 2 goluri marcate în 18 partide în Super Lig şi 2 goluri în 2 partide din Cupa Turciei, scrie agerpres.ro.

Antonio Sefer, show total în Israel

Fotbalistul român Antonio Sefer a reuşit o nouă prestaţie remarcabilă în tricoul echipei Hapoel Beer Sheva, cu un gol marcat şi un assist furnizat în meciul cu Hapoel Petah-Tikva, câştigat cu scorul de 2-0 (0-0), marţi, pe teren propriu, în etapa a 17-a a campionatului Israelului.

Sefer a deschis scorul în min. 51, după care a oferit pasa la al doilea gol, marcat de Alon Turgeman (88). Antonio Sefer are 5 goluri marcate în 17 partide şi 8 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o victorie a echipei. Am avut o prestație solidă și trebuie să continuăm în același ritm. Am muncit mult în ultimele săptămâni. Traversez o perioadă bună. Am poftă de fotbal, de goluri și sunt fericit. 

M-am obișnuit mai greu cu stilul, dar antrenorul Elyaniv Barda a avut încredere în mine. Pe această cale îi mulțumesc”, a spus Sefer după victoria de marți seară„, a spus Sefer după meci.

Ex-rapidistul a fost integralist în acest meci. Hapoel Petah-Tikva a jucat în zece oameni din min. 19, când a fost eliminat ecuadorianul Jean Quinonez.

Clasament
1. Maccabi Tel Aviv 39 puncte (16 jocuri)
2. Maccabi Haifa 37 (16)
3. Hapoel Haifa 33 (17)
4. Hapoel Beer Sheva 30 (17)
5. Maccabi Netanya 24 (17)

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și