Închide meniul

Răzvan Lucescu, la capătul puterilor după sezonul de la PAOK cu 59 de meciuri: ”N-am avut timp nici să-mi mângăi soția!”

Dragoș Vasile Publicat: 23 mai 2022, 18:50

Răzvan Lucescu, la capătul puterilor după sezonul de la PAOK cu 59 de meciuri: ”N-am avut timp nici să-mi mângăi soția!”

Răzvan Lucescu este antrenorul lui PAOK

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

  • Răzvan Lucescu, la capătul puterilor după sezonul de la PAOK cu 59 de meciuri
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Răzvan Lucescu a ajuns la capătul puterilor după sezonul de la PAOK cu 59 de meciuri. Echipa antrenorului român a încheiat sezonul pe locul 2 în Grecia, a ajuns până în finala Cupei, pe care a pierdut-o, și a avut un parcurs excelent în Conference League, unde a ajuns până în sferturile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La sosirea în țară, antrenorul a recunoscut că este epuizat. Totuși, acesta spune că s-a obișnuit cu programul încărcat.

Răzvan Lucescu, la capătul puterilor după sezonul de la PAOK cu 59 de meciuri

„Greu, complicat, frumos, foarte solicitant. Foarte multe experiențe, dar cu satisfacția unei munci dificile duse la capăt. Am regretul că nu am câștigat această finală. Ar fi fost chiar un an senzațional, însă înfrângerile fac parte din fotbal și constat că cei cu adevărat puternici sunt cei care pierd meciuri și trec peste. Trebuie să ai forța să te trezești a doua zi, să ridici capul și să mergi înainte.

Reclamă

Nu am urmărit deloc campionatul din România. Dacă mă întrebați de fotbalul românesc, nu am ce să vă zic pentru că noi am jucat la trei zile. Cred că nici n-am mai avut timp să o mângăi pe soția mea, dar să mă mai și uit la campionatul din România… a fost o situație inedită, frumoasă, specială, dar ne-a stors.

Viața în Grecia este și ea specială, se trece de la o stare la alta foarte ușor. E adevărat că pentru noi, cei din Salonic, și cei care sunt cu PAOK, este un moment frustrant pentru că o finală pierdută dintr-un penalty inventat lasă niște urme, niște frustrări, dar mergem înainte”, a declarat Răzvan Lucescu la sosirea în țară.

Reclamă

Haos total la finala Panathinaikos – PAOK 1-0! Bătaie sub ochii lui Lucescu Jr.

A fost haos total la finala Cupei Greciei, Panathinaikos – PAOK 1-0. Ultraşii s-au luat la bătaie sub ochii lui Răzvan Lucescu, iar aerul a devenit de nerespirat după ce s-au folosit gaze lacrimogene.

Derby-ul dintre Panathinaikos şi PAOK trebuia să înceapă la ora 20:00, însă startul a fost amânat aproape 40 de minute. Ultraşii s-au luat la bătaie pe stadion, chiar sub privirile lui Răzvan Lucescu.

Jucătorii au ieşit la încâlzire, însă s-au îndreptat spre vestiare. Motivul? Forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene, iar aerul a devenit de nerespirat pe stadion.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, în sectorul rezervat fanilor lui PAOK a izbucnit un incendiu. Acesta a fost stins după câteva minute.

Răzvan Lucescu, implicat într-un scandal monstru în Grecia

Răzvan Lucescu a fost implicat într-un scandal monstru în Grecia, după eșecul lui PAOK din derby-ul cu Aris, scor 0-1. Ultrașii și-au ieșit din minți după ce echipa lor favorită a ajuns la 10 meciuri fără victorie. Antrenorul român le-a ținut piept și a purtat un dialog aprins cu aceștia.

Ultrașii nu au mai putut suporta ca echipa lor să cu câștige și au răbufnit după înfrângerea cu Aris. PAOK a pierdut 7 meciuri în ultimele 10 confruntări și a marcat doar 5 goluri, mult prea puține pentru suporterii cu pretenții ai fostei campioane.

Ultrașii au cerut explicații pentru seria neagră a echipei, iar mijlocașul Jasmin Kurtic a declanșat un scandal monstru, după ce a ridicat mâinile de nemulțumire, potrivit gazzetta.gr.

”Accept orice insultă, mie pot să îmi strige ce vor. Îmi asum responsabilitatea faptelor mele, știu că sunt și momente mai proaste. Dar nu pot tolera ca cineva să îmi jignească familia, soția, copilul!”, a tunat fotbalistul, potrivit sursei citate.

Suporterii și-au ieșit din minți, iar Răzvan Lucescu a fost nevoit să intervină imediat. Antrenorul român a purtat un dialog aprins cu fanii. Acesta a fost plin de reproșuri și a venit cu un ultimatum: finala Cupei Greciei, unde PAOK o întâlnește pe rivala Panathinaikos.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă
Fotbal • 22 mart., 20:18
Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă: „Cedează!” Cum s-a comportat când l-a antrenat la PAOK
Răzvan Lucescu, mesaj necruţător pentru FCSB, după derby-ul pierdut cu Rapid
Liga 1 • 15 mart., 18:37
„S-a considerat deja campioană!” Răzvan Lucescu, mesaj necruţător pentru FCSB, după derby-ul pierdut cu Rapid
Răzvan Lucescu a dezvăluit ajutorul primit de la Mircea Lucescu, după ce a calificat-o pe PAOK în sferturile Conference League
Conference League • 15 mart., 17:43
Răzvan Lucescu a dezvăluit ajutorul primit de la Mircea Lucescu, după ce a calificat-o pe PAOK în sferturile Conference League
Tragerile la sorți din Europa și Conference League, LIVE TEXT
Fotbal extern • 15 mart., 15:18
Tragerile la sorți din Europa și Conference League au fost LIVE TEXT pe AS.ro. Răzvan Lucescu, duel cu Brugge. Toate meciurile
Presa din Grecia, laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu după calificarea lui PAOK
Fotbal extern • 15 mart., 8:18
Presa din Grecia, laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu după calificarea lui PAOK: „Gata să ajungă în finala Conference!”