Închide meniul

Real Madrid pregăteşte transferul bombă al iernii. Mino Raiola vrea să îl ducă pe Paul Pogba pe „Santiago Bernabeu”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 octombrie 2021, 10:05

Real Madrid pregăteşte transferul bombă al iernii. Mino Raiola vrea să îl ducă pe Paul Pogba pe „Santiago Bernabeu

Paul Pogba poate ajunge la Real Madrid la iarnă

Profimedia

Paul Pogba mai are contract cu Manchester United până în vara anului viitor, însă nu doreşte să îşi prelungească înţelegerea. În acest context, Manchester United este dispusă să îl lase pe starul francez să plece în iarnă pe o sumă mai mică decât adevărata cotă a starului francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la El Nacional scriu că au început negocierile pentru transferul lui Paul Pogba la Real Madrid. Mutarea se poate realiza la iarnă. Pogbe este dorit şi de Barcelona, însă actuala situaţie financiară a clubului nu ar permite acest transfer.

În acest context, Mino Raiola va face tot posibilul pentru a ajunge la o înţelegere cu Real Madrid şi să obţină mai mulţi bani. Pogba are un start fabulos de sezon, reuşind să dea 7 pase decisive în primele 8 partide jucate. Cota de piaţă a lui Paul Pogba este de 60 de milioane de euro.

Real Madrid îşi poate face o nouă echipă galactică

Real Madrid îşi poate face o echipă galactică. Pe lângă Pogba, pe Santiago Bernabeu pot ajunge Erling Haaland şi Kylian Mbappe. Cei doi sunt principalele ţinte ale preşedintelui Florentino Perez.  Chiar şeful La Liga, Javier Tebas, preşedintele La Liga, a făcut marele anunţ.

Madridul a vândut jucători de 200 de milioane. Au bani să îi cumpere pe Mbappe şi Haaland vara viitoare. Nu au pierdut bani şi au vândut. Ce este de neînţeles este faptul că o echipă ca PSG a pierdut 400 de milioane, are o factură de 500 de milioane şi îşi permite să refuze oferte pentru Mbappe”, a spus Javier Tebas.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și