Închide meniul

Toni Kroos vrea să revină la naţionala Germaniei: „Există o posibilitate, da, dar vom vedea”

Dan Roșu Publicat: 13 februarie 2024, 8:42

Reclamă
Toni Kroos vrea să revină la naţionala Germaniei: „Există o posibilitate, da, dar vom vedea

Toni Kroos vrea să revină la naţionala Germaniei

Toni Kroos, în timpul unei conferinţe de presă - Profimedia Images

Toni Kroos vrea să revină la naţionala Germaniei. Mijlocaşul lui Real Madrid a vorbit luni despre o posibilă revenire la echipa naţională a Germaniei, dar a precizat că nu a luat încă o decizie în această privinţă şi nici în privinţa viitorului său la nivel de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„În prezent mă gândesc la echipa naţională. Există o posibilitate, da, dar vom vedea, la fel ca în cazul prelungirii (cu Real Madrid). Pentru moment, nu ştiu”, a declarat Kroos la conferinţa de presă premergătoare meciului de marţi cu Leipzig, din Liga Campionilor.

Toni Kroos vrea să revină la naţionala Germaniei

În decembrie anul trecut, selecţionerul Germaniei, Julian Nagelsmann, a evocat posibilitatea de a-l rechema pe mijlocaşul de 34 de ani, care s-a retras din naţională în 2021.

Fostul jucător al lui Bayern Munchen, al cărui contract cu Real Madrid expiră în iunie, insistă, de asemenea, că încă se gândeşte la viitorul său în capitala Spaniei: „Nu am decis nimic încă. Sunt foarte fericit că multă lume vrea să mai joc încă un an, este întotdeauna un semn pozitiv. Mă simt bine, dar nu am luat încă o decizie”, a adăugat el.

Toni Kroos anunţa retragerea în iulie 2021

„Am luat decizia de a renunța după acest turneu de mult timp. Îmi era clar de mult timp că nu voi fi disponibil pentru Cupa Mondială 2022 din Qatar.

Reclamă

Vreau să mă concentrez pe deplin pe obiectivele mele cu Real Madrid în următorii câțiva ani. În plus, de acum înainte îmi voi permite pauze care nu mai există ca jucător național de 11 ani. Și mai mult, ca soț și tată, aș vrea să fiu acolo și pentru soția mea și pentru cei trei copii.

A fost o mare onoare pentru mine să pot purta acest tricou atât de mult timp. Am făcut-o cu mândrie și pasiune. Mulțumesc tuturor fanilor și susținătorilor care m-au purtat și m-au susținut cu aplauze și urale. Și mulțumesc tuturor criticilor pentru motivația lor suplimentară.

La sfârșit aș dori să îi mulțumesc mult lui Joachim Low. M-a făcut jucător național și campion mondial. A avut încredere în mine. De mult timp am scris o poveste de succes. A fost o onoare pentru mine”, a transmis Kroos prin intermediul unei scrisori postate pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și