Închide meniul

VIDEO | Imagini uluitoare! Mircea Lucescu a trecut la munca de jos. Românul a deszăpezit terenul înaintea meciului Dinamo Kiev – Olimpik Donețk 3-1

Alexandru Ivan Publicat: 13 februarie 2021, 15:16

Reclamă
VIDEO | Imagini uluitoare! Mircea Lucescu a trecut la munca de jos. Românul a deszăpezit terenul înaintea meciului Dinamo Kiev – Olimpik Donețk 3-1

Captură Youtube Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a dat la zăpadă

Mircea Lucescu a muncit cot la cot cu ceilalți angajați ai clubului. A nins mult la Kiev în ultimele zile, iar gazonul a fost acoperit de zăpadă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a curățat gazonul înainte de Dinamo Kiev – Olimpik Donețk 3-1

Lucescu, la 75 de ani, a pus mâna pe lopată și a început să deszăpezească gazonul. Imaginile cu antrenorul român sunt la minutul 4 al meciului transmis de Dinamo Kiev.

A fost primul meci pentru Dinamo Kiev în 2021. Echipa tehnicianului român s-a impus cu 3-1 și se menține pe primul loc în Ucraina.

Mircea Lucescu vrea titlul cu Dinamo Kiev 

Românul vrea să cucerească titlul în Ucraina și cu Dinamo Kiev. Înaintea partidei cu Olimpik Donețk, echipa lui Lucescu era lider în clasament. 

Reclamă
Reclamă 4

10 victorii, 3 remize și o singură înfrângere este bilanțul lui Mircea Lucescu, în acest sezon, la Dinamo Kiev. Șahtior, principala urmăritoare, este neînvinsă în campionat. 

Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev în iulie 2020. El a devenit, în acest sezon, cel mai vârstnic antrenor din istoria UEFA Champions League. 75 de ani are Mircea Lucescu. 

Românul a petrecut 12 ani pe banca lui Șahtior Donețk. Acesta a cucerit opt titluri de campion în Ucraina și Cupa UEFA în anul 2009. Lucescu are peste 500 de partide pe banca lui Șahtior.  

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și