Închide meniul

VIDEO | Imagini uluitoare! Mircea Lucescu a trecut la munca de jos. Românul a deszăpezit terenul înaintea meciului Dinamo Kiev – Olimpik Donețk 3-1

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 februarie 2021, 15:16

VIDEO | Imagini uluitoare! Mircea Lucescu a trecut la munca de jos. Românul a deszăpezit terenul înaintea meciului Dinamo Kiev – Olimpik Donețk 3-1

Captură Youtube Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a dat la zăpadă

Mircea Lucescu a muncit cot la cot cu ceilalți angajați ai clubului. A nins mult la Kiev în ultimele zile, iar gazonul a fost acoperit de zăpadă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a curățat gazonul înainte de Dinamo Kiev – Olimpik Donețk 3-1

Lucescu, la 75 de ani, a pus mâna pe lopată și a început să deszăpezească gazonul. Imaginile cu antrenorul român sunt la minutul 4 al meciului transmis de Dinamo Kiev.

A fost primul meci pentru Dinamo Kiev în 2021. Echipa tehnicianului român s-a impus cu 3-1 și se menține pe primul loc în Ucraina.

Mircea Lucescu vrea titlul cu Dinamo Kiev 

Românul vrea să cucerească titlul în Ucraina și cu Dinamo Kiev. Înaintea partidei cu Olimpik Donețk, echipa lui Lucescu era lider în clasament. 

Reclamă

10 victorii, 3 remize și o singură înfrângere este bilanțul lui Mircea Lucescu, în acest sezon, la Dinamo Kiev. Șahtior, principala urmăritoare, este neînvinsă în campionat. 

Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev în iulie 2020. El a devenit, în acest sezon, cel mai vârstnic antrenor din istoria UEFA Champions League. 75 de ani are Mircea Lucescu. 

Românul a petrecut 12 ani pe banca lui Șahtior Donețk. Acesta a cucerit opt titluri de campion în Ucraina și Cupa UEFA în anul 2009. Lucescu are peste 500 de partide pe banca lui Șahtior.  

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și