Închide meniul

Xavi, dărâmat după Real Madrid – Barcelona 4-1: „Trebuie să ne cerem scuze”. Promisiunea făcută de antrenorul catalan

Alex Masgras Publicat: 15 ianuarie 2024, 8:55

Reclamă
Xavi, dărâmat după Real Madrid – Barcelona 4-1: „Trebuie să ne cerem scuze. Promisiunea făcută de antrenorul catalan

Xavi, dărâmat după Real Madrid - Barcelona 4-1

Xavi, după finala Supercupei Spaniei cu Real Madrid / Profimedia

Xavi a fost dărâmat după Real Madrid – Barcelona 4-1. În finala Supercupei Spaniei, disputată în Arabia Saudită, Real Madrid s-a impus fără drept de apel, scor 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, Xavi a vorbit la conferinţa de presă despre prestaţia sub aşteptări a echipei sale şi a felicitat-o pe Real Madrid, recunoscând că echipa lui Carlo Ancelotti a meritat pe deplin victoria în finala Supercupei.

Xavi, dărâmat după Real Madrid – Barcelona 4-1

Xavi şi-a cerut scuze fanilor pentru înfrângerea dureroasă din primul El Clasico al anului, dar a promis că Barcelona va reveni mai bună:

„Sunt dezamăgit, trist… Îmi trec multe lucruri prin cap. Eram entuziasmaţi înaintea meciului, dar am făcut cel mai prost joc. Am avut şansa să revenim, dar golul de 3-1 a îngreunat şi mai mult lucrurile. Real Madrid ne-a rănit pe coontraatac. Ne cerem scuze suporterilor. A fost cea mai proastă faţă a noastră. Trebuie să ne revenim. Am experimentat multe înfrângeri şi ne-am revenit. Barca va reveni.

Acest meci trebuie să ne ajute să revenim şi să jucăm mai bine. Este clar că vor urma zile grele şi critici, dar trebuie să le acceptăm. Nu am fost la nivelul cerut. Real Madrid a meritat să câştige”, a declarat Xavi, citat de marca.com.

Reclamă

Vinicius, hat-trick împotriva Barcelonei

Vinicius a fost omul meciului din Arabia Saudită. Starul brazilian a fost autorul unui hat-trick superb, realizat în prima repriză a finalei Supercupei cu Barcelona.

Brazilianul a deschis scorul în minutul 7, din pasa lui Jude Bellingham. Trei minute mai târziu, el a reuşit dubla, din pasa conaţionalului Rodrygo.

În minutul 33, Robert Lewandowski a redus din diferenţă cu un şut supreb, dar Barcelona nu a reuşti să revină. Vinicius a marcat al treilea gol în minutul 39, atunci când a înscris din penalty.

Reclamă 4 / 0/3

În repriza secundă s-a mai înscris o singură dată. Rodrygo a stabilit scorul final în minutul 64. Din minutul 71, Barcelona a evoluat în 10 oameni, după ce Araujo a văzut al doilea cartonaş galben.

Cele două echipe îşi îndreaptă acum atenţia asupra meciurilor din Cupa Spaniei. Barcelona o va întâlni pe Unionistas, formaţia din liga a treia care a eliminat-o pe Villarreal în 16-imile de finală, în timp ce Real Madrid se pregăteşte pentru un nou duel cu Atletico Madrid. Cele două echipe s-au întâlnit şi în semifinalele Supercupei Spaniei, atunci când echipa lui Carlo Ancelotti s-a impus cu 5-3, după 120 de minute.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și