Închide meniul

A sabotat Gigi Becali transferul lui Dennis Man? Patronul FCSB, criticat de englezii de la Norwich: "Nu cred în acest mod de a face afaceri"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 iulie 2020, 7:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

A sabotat Gigi Becali transferul lui Dennis Man? Patronul FCSB, criticat de englezii de la Norwich: "Nu cred în acest mod de a face afaceri"

Mediafax Foto / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali a încercat să îl vândă pe Dennis Man

Gigi Becali a cerut 15 milioane de euro pe Man, plus un procent de 10 la sută dintr-un viitor transfer. Reprezentanţii lui Norwich i-au răspuns că nu face atât şi au oferit doar 5 milioane de lire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre reprezentanţii lui Norwich care au negociat cu Gigi Becali la Palat a fost şi Stuart Webber, directorul sportiv al formaţiei care a retrogradat din Premier League.

"Am aterizat în vacanţă în România, iar următorul lucru pe care îl ştiu este că s-a raportat faptul că sunt în casa unui proprietar de club, pentru un jucător foarte bun. Nu prea pot adăuga alte detalii în afara celor expuse deja acolo. Sunt foarte dezamăgit de faptul că totul a fost dezvăluit.

Nu cred în acest mod de a face afaceri şi nu am de gând să-i dau satisfacţia de a spune orice. Vom vedea”, a declarat Stuart Webber, directorul sportiv al celor de la Norwich, în presa din Anglia.

Gigi Becali a dezvăluit cum au decurs negocierile

"Au fost englezii, am vorbit cu ei. Eu le-am cerut 15 milioane. Oamenii şi-au notat şi urmează să ia o decizie în cursul zilelor următoare, dar m-au întrebat dacă eu chiar cred că Man merită banii aştia. La ce joacă acum, în momentul ăsta, am recunoscut că nu merită, dar eu atâta vreau pentru că peste 3 ani va face 70 de milioane sau 100 de milioane.

Reclamă

Oamenii au notat, am făcut un deal cu ei, ca să ajung la 15 milioane. 10 milioane plus 5 milioane dacă joacă. Nu am nicio problemă, poate să plece Man imediat. Mai sunt două echipe din Anglia şi una din Italia, pe care nu o ştiu, care îl vor", a spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și