Închide meniul

Decizia radicală luată de Gică Hagi la Viitorul după situaţia grea în care a ajuns echipa lui Rednic

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2021, 8:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Decizia radicală luată de Gică Hagi la Viitorul după situaţia grea în care a ajuns echipa lui Rednic

Profimediaimages

Gică Hagi, strategie nouă la Viitorul

Astfel, conform ziare.com, Virgil Ghiţă va câştiga lunar 14.000 de euro, o sumă uriaşă dacă ţinem cont că plafonul salarial impus până acum la Viitorul era de 5.000 de euro pe lună. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin Luckassen, Louis Munteanu și Gabi Iancu i-au adus Viitorului 3.3 milioane de euro, dar echipa a ajuns pe locul 13 în clasament. Hagi nu vrea să rişte nimic. Virgil Ghiţă a fost şi el aproape de plecare, dar a ratat transferul la Ferencvaros. 

Gică Hagi poate da o nouă lovitură

Chiar dacă vrea să schimbe politica managerială la Viitorul, Hagi s-ar putea vedea în imposibilitatea de a refuza o ofertă. New York City îl monitorizează îndeaproape pe Alexandru Mățan. Gică Popescu, președintele Viitorului, a confirmat totul.

”Un interes există de ceva timp, au venit să-l vadă pe Mățan la un meci, de atunci tatonări. Este un real interes. Nu am vorbit cu Mățan, dar dacă condițiile vor fi avantajoase, cred că ar face acest pas. Nu s-a vorbit în acest moment de o sumă de transfer”, a declarat Gică Popescu pentru Digi Sport.

Mățan a fost monitorizat și de cluburi din Liga 1. De altfel, Gică Popescu l-a propus pe acesta la Universitatea Craiova.

Reclamă

Alexandru Mățan a bifat 22 de apariții în acest sezon de Liga 1. Fotbalistul de 21 de ani a înscris un singur gol și a oferit șase pase decisive.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și