Închide meniul

"Entuziasmul pe burta goală nu ţine foarte mult!" Mihai Stoichiţă a vorbit despre haosul de la Dinamo: "Sunt apăsaţi! E greu să nu ştii dacă ai viitor din vară!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2021, 19:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

"Entuziasmul pe burta goală nu ţine foarte mult!" Mihai Stoichiţă a vorbit despre haosul de la Dinamo: "Sunt apăsaţi! E greu să nu ştii dacă ai viitor din vară!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dinamo este în criză

Astra a învins Dinamo cu 2-0, iar echipa lui Jerry Gane a ajuns la 4 meciuri consecutive în Liga 1 fără gol marcat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Entuziasmul pe burta goală nu ţine foarte mult. Nu îmi place situaţia de incertitudine care e la Dinamo. Nu ştiu de ce spaniolii ăştia nu dau un răspuns. Tăcerea nu e un răspuns pentru Dinamo. Să sperăm că o să găsească drumul către lumină. Nu cred că şi ei se simt confortabili cu situaţia asta, mă refer la jucători.

Sunt şi ei apăsaţi de situaţia asta. Să nu ştii că iei banii mâine, să nu ştii că din vară nu mai ai viitor. Nu ştiu dacă falimentul e soluţia, cred că suporterii vor să intre în insolvenţă, asta urmăresc", a spus Mihai Stoichiţă, după Astra – Dinamo 2-0.  

Astra – Dinamo 2-0! Echipa lui Gane, 4 meciuri consecutive fără gol marcat

Cu patronul în închisoare şi Budescu plecat după banii arabilor, Astra a câştigat fără probleme meciul cu Dinamo. Noul Budescu, Valentin Gheorghe, a reuşit o bijuterie de gol. 

Golurile victoriei au fost marcate de Valentin Gheorghe şi de Stahl. Pentru Dinamo, a fost al patrulea meci consecutiv în campionat fără gol marcat. După acest succes, Astra a urcat de pe locul 13 pe 11, cu 28 de puncte. Dinamo coboară de pe locul 11 pe locul 12, cu 26 de puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și