Închide meniul

EXCLUSIV | Gheorghe Mustaţă a dat detalii despre scandalul cu Talpan de la tribunal: "A început să invoce tot felul de aberaţii"

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2020, 16:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

EXCLUSIV | Gheorghe Mustaţă a dat detalii despre scandalul cu Talpan de la tribunal: "A început să invoce tot felul de aberaţii"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gheorghe Mustaţă este liderul Peluzei Nord

  • Scandal la procesul dintre CSA Steaua şi FCSB
  • Talpan a vrut să îl scoată din sală pe liderul suporterilor FCSB

Mustaţă a mers la proces ca reprezentant al Asociației „Salvați Steaua”, iar instanţa va decide anul viitor dacă această asociaţie are dreptul de a se implica în acest conflict juridic. Florin Talpan a vrut să îl dea afară din sala de judecată pe Mustaţă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dânsul a cerut excluderea mea din sală pentru nişte motive aberante, adică  distanţarea socială, a invocat că nu avem voie să stăm mai mulţi în sală. Spre surpriza dumnealui a fost evacuată din sală persoana cu care venise. Nu avea nicio calitate procesuală şi i-a fost respinsă solicitarea de a mă evacua din sală.

După care a început pe acolo să spună despre poze, am arătat că nu am făcut nicio poză. După care s-a cerut din nou excluderea mea din sală. A început să invoce tot felul de alte aberaţii, ne-a bufnit râsul pe toată lumea, inclusiv pe judecător, a văzut că nu are şanse, a cerut recuzarea judecătorului", a spus Gheorghe Mustaţă pentru Antena Sport. 

Reclamă

Gheorghe Mustaţă: "Balint a zis că asta e Steaua"

Liderul galeriei celor de la FCSB spune că adevărata Steaua este cea din Liga 1. Procesul dintre FCSB şi CSA Steaua s-a amânat pentru 15 februarie. 

"Domnul Balint a spus, şi eu l-am auzit, că pe linie sportivă, asta este Steaua, din Liga 1. Când vine Helmut Duckadam şi îmi spune că asta este Steaua, din Liga 1, atunci pentru mine rămâne bătut în cuie Steaua din Liga 1, pentru că nu a retrogradat niciodată", a mai spus Mustaţă. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”