Închide meniul

Fanii din DDB "au luat foc"! Suporterii, daţi la o parte de Negoiţă de la negocierile cu spaniolii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 august 2020, 15:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Fanii din DDB "au luat foc"! Suporterii, daţi la o parte de Negoiţă de la negocierile cu spaniolii

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Suporterii dinamovişti

Fanii susţin că au semnat un memorandum cu cei din conducerea clubului prin care board-ul DDB trebuie să fie informat de orice negociere care are loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comunicatul remis de suporterii din DDB

"Câteva precizări cu privire la vizita spaniolilor la București:

1. Confirmăm faptul că spaniolii care duc tratative pentru preluarea clubului se află astăzi la București.

2. Reprezentanții suporterilor nu au fost invitați la discuții în această ocazie, la fel cum nu au fost invitați nici cu ocazia vizitei precedente.

3. Din partea noastră li s-a transmis în repetate rânduri, pe toate căile, începând de acum două luni, pe toate căile că ne dorim să îi cunoaștem și să avem un dialog.

Reclamă

4. Între ProgramDDB și FC Dinamo 1948 a fost semnat un memorandum prin care clubul își asumă obligația de a nu negocia cu terți, fără ca boardul DDB să fie informat.

Nu am activat clauzele acestui memorandum, pentru a nu bloca discuțiile cu alți investitori, care pot fi o soluție benefică pentru Dinamo.

Dar dorim să fie respectat acest memorandum înainte de a se lua decizii importante pentru viitorul clubului.

Reclamă 4 / 0/3

5. După cum ați văzut, încercăm să vă ținem la curent cu tot ce se întâmplă important în viață Clubului Dinamo. Întrucât nu am avut ocazia să îi cunoaștem, nu vă putem spune prea multe despre ei.

6. Am ținut să facem aceste precizări, pentru ca, în cazul unui eșec al negocierilor dintre Ionuț Negoiță și grupul spaniol, să nu se acrediteze ideea că suporterii au avut vreun amestec.

Fanii DDB sunt nemulţumiţi de atitudinea conducerii clubului

7. Vă reamintim că poziția afirmată în mod public de către noi este de deschidere față de orice investitor serios, care ne va prezenta un proiect prin care se urmărește performanța.

8. Considerăm că în perioada aceasta, cel mai important capital al lui Dinamo sunt suporterii.

De aceea, credem că trebuie să se țină cont de ei, indiferent dacă sunt acționari sau nu, dar cu atât mai mult cu cât aceștia dețin o parte importantă din club, iar Dinamo încă există datorită lor.

9. Am fi bucuroși să se materializeze această tranzacție, doar în măsura în care aceste persoane își vor arăta în mod cât se poate de transparent bunele intenții și capacitatea de a investi în FC Dinamo 1948.

Vă mulțimim tuturor pentru încredere și vă asigurăm că singurul nostru interes este BINELE LUI DINAMO", se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook, Peluza Cătălin Hîldan.

Reclamă
Recomandări
  • Ionuţ Negoiţă a negociat vânzarea clubului
  • Suporterii acţionari nu au fost invitaţi la negocieri
  • Mesajul fanilor pentru conducerea de la Dinamo

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz Vezi toate știrile
Citește și