Închide meniul

Florin Prunea, despre reluarea fotbalului din România: ”Trebuie să ne facem temele, nu e de joacă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 mai 2020, 11:00

Florin Prunea, despre reluarea fotbalului din România: ”Trebuie să ne facem temele, nu e de joacă!”

SportPictures / Stefan Constantin / SPORT PICTURES via hepta

Florin Prunea, despre reluarea fotbalului din România: ”Trebuie să ne facem temele, nu e de joacă!”

Klaus Iohannis a anunțat că starea de urgență nu va continua și din 15 mai, astfel că sportivii pot relua pregătirile, dar cu anumite restricții. De asemenea, Ionuț Stroe a precizat care sunt condițiile pentru reluarea antrenamentelor pentru formațiile din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea: ”Trebuie să ne facem temele, nu e de joacă!”

Florin Prunea a dezvăluit că niciun jucător de la Dinamo nu a părăsit România în timpul stării de urgență, însă va trebui să îi convingă să fie ”profesioniști”, după ce au fost băgați în șomaj tehnic.

"Urmează să discut cu antrenorii şi să vedem exact, trebuie să ne facem temele, nu e de joacă. Începem, dar ce e mai important în această perioadă e să-i avem pe jucători şi pe toţi cei din staff, care vor fi acolo, să fie sănătoşi, să-şi desfăşoare activitatea normal. Sunt multe chestiuni de pus la punct, de aceea până la reunirea echipei trebuie să le rezolvăm.

După ridicarea stării de urgenţă, suntem un caz fericit, nimeni n-a părăsit ţara, majoritatea sunt acasă. Pe data de 15, când se va ridica starea de urgenţă, ei se vor prezenta, vor primi documente că sunt în interes de serviciu şi nu vor fi probleme. Jucătorii şi antrenorii care au suferit diminuări substanţiale, unii în şomaj tehnic, alţii li s-au suspendat contractele, va fi foarte greu pentru antrenori să lucreze cu jucătorii nemulţumiţi", a spus Prunea, pentru Telekom Sport.

Ionuț Stroe: ”Sportivii vor sta într-un regim închis”

”Sportivii vor sta într-un regim închis și-și vor desfășura activitatea controlat. Cluburile trebuie să dispună de o bază proprie, cu spații de cazare, bucătărie, spații medicale, terenuri de antrenament, săli de forță sau alte utilități. Baza sportivă are nevoie de personal administrativ și de suport care să fie utilizat prin rotație, în ture de 14 zile.

Reclamă

În interiorul bazelor, vor exista măsuri și reguli clare pentru sălile de antrenament, vestiare, spălătorie și zonele medicale. Trebuie să existe și spații pentru persoanele suspecte de COVID-19”, a declarat Ionuț Stroe.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și