Închide meniul

Iasmin Latovlevici, refuzat de Gigi Becali: "Ce să mai fac cu el?!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2020, 9:43

Iasmin Latovlevici, refuzat de Gigi Becali: "Ce să mai fac cu el?!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Iasmin Latovlevici este prea "bătrân" pentru FCSB

Latovlevici a fost dat afară de la Kisvarda, după ce a fugit în România, iar acum este liber de contract. Ajuns la 34 de ani, el nu mai reprezintă o soluție pentru cei de la FCSB

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Tată, ce vreți să mai fac eu cu Latovlevici? El este istorie pentru noi. Vreți să îl țin pe Panțîru pe bancă pentru a juca unul de 34 de ani? O vrea el să vină, dar s-au mai întors Rusescu, Tănase și Adi Popa. Ați văzut să mai facă vreunul ceva? Toți jucau doar din amintiri.

Cum le-am mulțumit și lor pentru tot ce au făcut pentru Steaua, așa îi mulțumesc și acum lui Latovlevici, însă eu am de gând să merg pe mâna tinerilor. Pe mine mă interesează să fac bani cu ăștia tineri. Ce pot să mai fac eu cu jucători trecuți de 34 de ani? Ăștia tineri zbârnie la antrenamente și la testele fizice", a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Iasmin Latovlevici i-a atacat pe dinamoviști

Iasmin Latovlevici încă nu a uitat de rivalitatea pe care a avut-o cu Dinamo. Fostul fundaș al lui FCSB este convins că fotbalul românesc ar putea continua, fără probleme, și dacă gruparea din Ștefan cel Mare ar falimenta.

"Fotbalul ar fi mai sărac fără Dinamo, dar la început, până când ne-am obișnui. Dacă ar dispărea, la început ar fi groaznic. După, lumea s-ar obișnui, adică ar reveni lucruri la normal și fără echipa Dinamo", a declarat Iasmin Latovlevici, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și