Închide meniul

Mihai Stoica, intervenție de ultimă oră în războiul din FCSB și CSA Steaua: “Să nu se enerveze pițigoiul”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2020, 16:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Mihai Stoica, intervenție de ultimă oră în războiul din FCSB și CSA Steaua: “Să nu se enerveze pițigoiul”

Mihai Stoica este managerul general al FCSB

Hepta

Managerul general al FCSB nu a ratat ocazia de a-l ataca, cel mai probabil, pe Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Respect, Răzvan Lucescu!

P.S. Să nu se enerveze pițigoiul… n-are rost”, a fost postarea lui Mihai Stoica.

Răzvan Lucescu e categoric în războiul dintre Armată și Becali

Răzvan Lucescu se implică în războiul dintre Armată și Gigi Becali. Tehnicianul român a fost întrebat care este adevărata Steaua și a dat un răspuns care-l va înfuria pe juristul MApN, Florin Talpan. 

Ce întrebare mai este și asta? Toți știm că s-a făcut o tranzacție. Gigi Becali a făcut clubul, l-a ținut la cel mai înalt nivel, el era atunci când Steaua și cu noi, Rapid, eram în sferturile UEFA. A rămas acolo și a ținut Steaua sus, mereu. Fără el, nu știu unde ajungea.

Reclamă

Becali, prin ce a făcut la Steaua a tras tot fotbalul după el. Toți eram ambiționați să-l batem și să investim și mai mult, pentru a ține pasul cu el. Așa am ajuns în sferturile UEFA. Este continuatoarea performanței. E clar, Steaua este în Liga 1, cea a lui Becali”, a declarat Răzvan Lucescu la Radio Sport 1.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și