Închide meniul

OFICIAL | Prima plecare de la Viitorul după venirea lui Mircea Rednic. Jucătorul a avut o soartă similară şi la FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 decembrie 2020, 18:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

OFICIAL | Prima plecare de la Viitorul după venirea lui Mircea Rednic. Jucătorul a avut o soartă similară şi la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Viitorul a renunţat la Adrian Stoian

Anunţul oficial a fost de clubul pentru care Stoian a evoluat în numai 78 de minute. Venit în toamnă, fotbalistul de 29 de ani a fost titular numai cu FC Argeş. Ruben de la Barrera l-a schimbat atunci la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Stoian nu mai este jucătorul Viitorului

"FC Viitorul Constanța și jucătorul Adrian Stoian au ajuns la un acord pentru încetarea pe cale amiabilă a contractului.

Sosit în vara acestui an la formația noastră, Adrian Stoian a evoluat în cinci partide pentru FC Viitorul (patru în Liga 1 și una în Cupa României) și a reușit o pasă de gol.

Mulțumim, Adi, și succes în continuare!", se anunţă în comunicatul de pe site-ul constănţenilor.

Venirea în România nu a fost deloc una de succes pentru Adrian Stoian. Chiar dacă a fost jucător de bază la Crotone, Chievo şi Bari, extrema a plecat pe uşa din dos şi de la FCSB. Nu a convins şi a îmbrăcat tricoul roş-albaştrilor în numai două partide. 

Reclamă

Cota lui Adrian Stoian s-a prăbuşit. În momentul în care a semnat cu echipa lui Gigi Becali valora 1.8 milioane de euro. După ce a jucat, în total, 9 meciuri pentru FCSB, Liverno şi Viitorul, Stoian a ajuns să fie cotat la 200.000 de euro de Transfermarkt.
 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și