Închide meniul

Penalty controversat primit de CFR Cluj. Moldovenii au protestat vehement. Avram alimentează suspiciunile

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iulie 2020, 19:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Penalty controversat primit de CFR Cluj. Moldovenii au protestat vehement. Avram alimentează suspiciunile

Captură Digi Sport

CFR Cluj a primit penalty în minutul 40 al meciului cu FC Botoşani

  • Lovitura de la 11 metri a fost scoasă de Pereira
  • Marius Avram i-a nemulţumit pe jucătorii lui Croitoru

Cu cinci minute înainte de pauză, Michael Pereira a căzut în urma unui duel avut cu fundaşul dreapta al adversarilor, Denis Haruţ. Arbitrul întâlnirii a arătat imediat punctul cu var.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii de la FC Botoşani, nemulţumiţi de penalty-ul acordat de Marius Avram

Din reluările TV s-a văzut că apărătorul moldovenilor a avut mâinile pe jucătorul francez. Totuşi, Pereira a amplificat tragerea lui Haruţ. Decizia luată de Avram i-a nemulţumit pe jucătorii lui Marius Croitoru. Aceştia l-au încercuit pe "central" şi au protestat. Nu l-au convins să îşi schimbe hotărârea luată, iar Ciprian Deac şi-a trecut imediat numele pe tabelă.

Reclamă

Michael Pereira s-a făcut remarcat pentru a treia oară împotriva lui FC Botoşani. Francezul a marcat în ambele partide cu moldovenii. De altfel, sunt singurele lui goluri înscrise în Liga 1.

Decizia luată de arbitrul bucureştean amplifică controversele stârnite înaintea partidei. Conform GSP, Marius Avram l-a împrumutat pe fostul său coleg asistent, Mikloș Nagy, care acum se află în cadrul clubului CFR, cu 130.000 de euro. Suma a fost împrumutată pe vremea în care oficialul CFR-ului era încă arbitru.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj