Închide meniul

„Putem să jucăm mai bine!” Vlad Chiricheş, mesaj de luptă după Supercupă! Anunţ despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2024, 22:50

Reclamă
„Putem să jucăm mai bine! Vlad Chiricheş, mesaj de luptă după Supercupă! Anunţ despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

Vlad Chiricheş, mesaj de luptă după Supercupă

Vlad Chiricheş / Hepta

Vlad Chiricheş a transmis un mesaj de luptă, după ce FCSB a triumfat în Supercupă. Fundaşul a dat asigurări că formaţia campioană poate presta un joc mai bun decât cel arătat în duelul cu Corvinul, dat fiind faptul că în prima repriză, hunedorenii au ratat mai mult.e ocazii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o pe Corvinul cu 3-0, şi a cucerit un nou trofeu. Vlad Chiricheş a început ca titular duelul cu formaţia care a câştigat Cupa României.

Vlad Chiricheş, mesaj de luptă după Supercupă

Vlad Chiricheş s-a declarat norocos pentru faptul că în continuare poate juca fotbal. Acesta a fost pe teren şi la ultima Supercupă câştigată de FCSB, în urmă cu 11 ani.

Fundaşul central a oferit declaraţii şi despre Florinel Coman. Acesta a transmis că „Mbappe” va fi greu de înlocuit la FCSB, după transferul în Qatar, însă este convins că oficialii campioanei vor găsi soluţii.

„Sunt norocos să fiu încă pe teren, mă bucur de asta. Joc cu pasiune, îmi place ce fac şi mă bucur de această victorie. Am început mai greu, mai greu să ne dăm drumul la motoare, nu am avut nici multe meciuri amicale. Am avut picioarele grele după cantonament.

Reclamă
Reclamă 4

În a doua repriză am jucat mai simplu şi am obţinut o victorie clară, Sunt jucători foarte buni, s-au integrat. Malcom ştia deja grupul, lui Marius Ştefănescu i-a fost uşor, la fel şi lui Popa. Sunt jucători buni.

E clar că ne-a ajutat mult jocul acesta, să punem la punct mai multe aspecte. Putem să jucăm mult mai bine decât în seara asta, dar a fost un meci bun d epregătire pentru Champions League. Ne-am bucurat mult pentru băieţi, au făcut un rezultat istoric pentru România. Ceva extraordinar. Îmi pare rău că nu au făcut şi lucruri şi mai mari, dar când dai de o super-putere, e greu.

Îmi doresc să joc cât mai bine pentru echipa mea, să mă bucur de aceştia ani de fotbal, dacă selecţionerul va vedea în mine o soluţie, voi fi bucuros.

Reclamă

Chiar m-am bucurat să-i văd, cred că toţi ne-am bucurat (n.r. pe jucătorii reveniţi de la EURO 2024).

Nu ştiu nimic despre Florinel. Din câte ştiu, e aproape plecat. Să se bucure de experienţa asta, să-i fie lui bine. A fost un jucător foarte important pentru noi, e greu să-l schimbi imediat. Dar cred că staff-ul, cei din conducere, vor găsi soluţii să-i suplinească absenţa”, a declarat Vlad Chiricheş, la digisport.ro.

Mihai Pintilii, mesaj despre Florinel Coman

Mihai Pintilii a avut un discurs surprinzător după ce FCSB a câştigat Supercupa României. Antrenorul secund al roş-albaştrilor anunţă că transferul lui Florinel Coman la arabi nu este încă realizat şi că îl aşteaptă la echipă.

„E o bucurie, o mândrie! Mă bucur că ne-am trecut în cont un nou trofeu. Mă bucur pentru Chiricheş, că încă mai duce. Sper să îl ducă picioarele cât mai mult.

Jucătorii care intră au valoare, când vin la noi trebuie să îşi demonstreze valoarea. Cei care au intrat au demonstrat. Avem un lot numeros, mai vin băieţii de la naţională, mai vin şi accidentaţii. Sunt jucători valoroşi, trebuie să fie luptă!

Suntem campionii României, cred că ne-am respectat! Contractul l-a semnat Gigi, dar nu ştiu dacă a semnat şi Coman. Deocamdată nu ştim nimic, noi îl aşteptăm cu drag. Lipsa lui clar va fi, e jucător de naţională, a făcut diferenţa, dar nimeni nu e de neînlocuit„, a declarat Mihai Pintilii la digisport.ro.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:53

Pepe a rămas oficial liber de contract! Unde este dorit jucătorul care a scris istorie la EURO 2024

14:33

„Nu cred în generații!” Mircea Lucescu, mesaj ferm după parcursul remarcabil al României de la EURO 2024! Comparația cu anii ’90

14:14

Mesajul lui Pedri, după ce Toni Kroos l-a făcut să rateze fazele finale ale EURO 2024: „Cariera ta va rămâne pentru totdeauna”

13:52

Manuel Akanji, la pământ după ce a ratat un penalty în Anglia – Elveția: „Am dezamăgit întreaga țară!”

13:28

Căpitanul Turciei s-a prăbușit emoțional și a început să plângă, după eliminarea de la EURO 2024! Imagini emoționante

13:10

Legendarul John Cena se retrage din wrestling

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și