Închide meniul

„Mi-am făcut cruce!” Florin Gardoş, discurs manifest după transferul lui Moldovan: „Nu poţi să fi întreg la cap şi să crezi asta”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 ianuarie 2024, 19:04

„Mi-am făcut cruce! Florin Gardoş, discurs manifest după transferul lui Moldovan: „Nu poţi să fi întreg la cap şi să crezi asta

Florin Gardoş a avut un discurs manifest după transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

Florin Gardoş, în timpul unui interviu/ AS.ro

Florin Gardoş a avut un discurs manifest după transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid. Gardoş nu înţelege criticile la adresa fostului portar al Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gardoş nu îi înţelege pe cei care au criticat decizia lui Horaţiu Moldovan de a accepta oferta de la Atletico Madrid, în contextul în care românul are şanse mici de a fi titular.

Florin Gardoş, discurs manifest după transferul lui Moldovan

Și eu la fel, mi-am văzut cruce când am văzut (n.r. când a văzut criticiile despre transferul lui Moldovan). Nu poți să fi întreg la cap să crezi că un fotbalist poate să rateze oportunitatea, din Liga 1 vorbesc. Am văzut și eu declarații, eram pe internet de dimineață și am văzut un colaj cu comentarii ale diverșilor oameni, privitori.

Că merge acolo, că o să fie rezervă, că freacă banca. Băi, oameni buni, ce vorbim. Să fii la un club de top 3 din Spania, unul dintre cele mai mari din lume. Suntem un popor de hateri. A plecat Pantelimon la City, rezervă, are câteva titluri.

Ajungem ca anul 2024 să fie anul renașterii cumva, suntem la EURO 2024, a plecat Drăgușin, vine surpriza asta plăcută cu Moldovan. Să vii să fii hater”, a spus Florin Gardoş la fanatik.ro.

Reclamă

Horațiu Moldovan, numărul 1 de la Atletico Madrid

Horațiu Moldovan este numărul 1 de la Atletico Madrid! Oficialii clubului din capitala Spaniei au organizat un eveniment prin care l-au prezentat pe portarul echipei naționale.

Horațiu Moldovan a fost achiziționat de Atletico Madrid de la Rapid, în schimbul sumei de 800.000 de euro. Portarul naționalei a semnat un contract valabil pe 3 ani și jumătate cu formația pregătită de Diego Simeone.

„Este o mândrie să ajung la un club așa mare ca Atletico. Sunt aici să muncesc din greu, îmi aștept rândul să debutez în aceste culori.

Reclamă 4 / 0/3

Nu cred că mă mai întâlneam cu această unică, să reprezint la Atletico. În legătură cu Jan Oblak, am un mare respect pentru dânsul, am avut ocazia să mă întâlnesc cu el. Voi aștepta până când îmi va veni șansa să joc.

Voi fi un jucător foarte determinat, mă gândesc foarte mult doar la obiectivele pe care le am în legătură cu clubul, cu echipa. Cred că am calități bune, pentru asta am ajuns la Atletico. Când îmi va veni rândul sper să nu dezamăgesc pe nimeni.

Am reușit să vorbesc cu Diego Simeone, am schimbat câteva vorbe, am rămas impresionat de dânsul, este o persoană incredibilă. Mi-a spus că se bucură că am ajuns aici”, a spus Horațiu Moldovan, în timpul prezentării.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și