Închide meniul

Alex Chipciu, dezvăluiri despre salariile de la U Cluj după 2-0 cu Rapid: „Am auzit că 20.000, că 15.000… Nu am salariul ăsta”

Alex Ioniță Publicat: 16 septembrie 2024, 23:21

Reclamă
Alex Chipciu, dezvăluiri despre salariile de la U Cluj după 2-0 cu Rapid: „Am auzit că 20.000, că 15.000… Nu am salariul ăsta

Alex Chipciu, dezvăluiri despre salariile de la U Cluj după 2-0 cu Rapid

Alex Chipciu, în timpul unui meci pentru U Cluj / Profimedia Images

Alex Chipciu a făcut dezvăluiri despre salariile de la U Cluj după 2-0 cu Rapid. Jucătorul lui Ioan Ovidiu Sabău nu s-a ferit de cuvinte, la interviul de la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj a învins-o, în deplasare, pe Rapid, cu scorul de 2-0, în etapa a 9-a a sezonului de Liga 1. Partida din Giulești a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Alex Chipciu, dezvăluiri despre salariile de la U Cluj după 2-0 cu Rapid

„Am câştigat şi anul trecut. Cumva am reuşit să trecem peste minutele alea când ei sunt foarte periculoşi. Am fost inteligenţi şi apoi am avut jocul în controlul nostru. Nu ştiu dacă e vorba neapărat de ritm, e vb să jucăm fotbal, să ţinem stilul ăsta de joc. E clar că lucrăm bine. Suntem foarte bine antrenaţi de domnul Sabău. Ne-a dat această versatilitate, ne-am adaptat. Atunci când vedem că nu merge ceva, schimbăm.

Ne gândim să o ţinem tot aşa, meci cu meci. Ar fi o greşeală din partea noastră să facem calcule, să vedem ce ne trebuie să câştigăm campionatul. Ce e adevărat e că am câştigat meciurile grele, cu CFR, cu Rapid, nu am pierdut cu FCSB. 

Ne ajută mixul, că avem şi jucători tineri care sunt foarte buni. Lumea zice că wow, U Cluj pe primul loc, ce lucruri mari. Am tot auzit ce buget mare de la primărie. 20 de mii, 15 mii, eu nu am salariul ăsta. E echipă de locurile 8-9, ca buget.

Reclamă
Reclamă

(n.r. despre declarația lui Nistor) Caşcavalul de la Rucăr.. el mănâncă tofu pane, nu se mai mănâncă caşcaval pane. Nu-mi place când cineva îmi spune că sunt bun, atunci mă relaxez, îmi place când îmi spune că nu sunt bun, atunci mă ambiţionez.

A fost o bucurie că m-am dus la echipa naţională, cu nişte copii. O atmosferă fabuloasă. Când te cheamă domnul Lucescu la naţională e ceva mare. Nu mi-a trecut niciun minut prin minte că de ce nu am jucat”, a spus Alex Chipciu, la digisport.ro.

Marius Șumudică și-a făcut cruce după ce U Cluj a făcut 2-0, în meciul cu Rapid!

Marius Șumudică și-a făcut cruce după ce U Cluj a făcut 2-0, în meciul cu Rapid! Așa a reacționat antrenorul echipei din Giulești, după golul marcat de Dan Nistor.

Reclamă

Echipa lui „Șumi” a fost condusă încă din minutul 30, după reușita lui „Berto” Pereira. Nistor avea să înscrie în minutul 60, din lovitură de la 11 metri.

Penalty-ul a fost provocat de Braum, care l-a faultat pe Silaghi, în careu.

După reușita lui Dan Nistor, Marius Șumudică a fost surprins în timp ce își făcea cruce, semn că nu înțelege prestația jucătorilor săi, din partida cu echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău.

VEZI AICI IMAGINI CU GESTUL LUI ȘUMUDICĂ

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30 17 sept.

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

0:03 17 sept.

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

23:55

VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal

23:46

„A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval” Dan Nistor, replică fabuloasă după ce U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului!

23:39

Cristi Săpunaru și-a turnat cenușă în cap după Rapid – U Cluj 0-2: „Am făcut-o de oaie!”

1 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 2 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 3 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 4 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare” 5 VIDEOEsteghlal – Al Gharafa 3-0. Florinel Coman a debutat în Liga Campionilor Asiei 6 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist
Citește și