Închide meniul

Arbitrul numit „kamikaze” de Gigi Becali, delegat la derby-ul Craiovei! Scandalul uriaş în care a fost implicat centralul

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 9 martie 2024, 18:06

Arbitrul numit „kamikaze de Gigi Becali, delegat la derby-ul Craiovei! Scandalul uriaş în care a fost implicat centralul

Arbitrul numit "kamikaze" de Gigi Becali, delegat la derby-ul Craiovei

Colaj Universitatea Craiova - FCU Craiova / Profimedia - Hepta

Arbitrul numit „kamikaze” de Gigi Becali a fost delegat la derby-ul Craiovei! Marcel Bîrsan va conduce de la centru meciul FCU Craiova – Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcel Bîrsan va fi ajutat de tuşierii Valentin Avram şi Bucsi Imre-Laszlo. Arbitru de rezervă va fi Alina Peşu. În Camera VAR se vor afla Cătălin Popa şi Sorin Costreie, iar observatori vor fi Eduard Dumitrescu şi Dan Potocianu.

Arbitrul numit „kamikaze” de Gigi Becali, delegat la derby-ul Craiovei!

Marcel Bîrsan a fost implicat într-un scandal uriaş în urmă cu 3 ani, la meciul CFR Cluj – Dinamo 1-0. Bîrsan a fost criticat dur pentru arbitraj.

Ion Crăciunescu a fost după acel meci printre cei mai vehemenţi critici ai lui Bîrsan.

A fost, de altfel, un scandal uriaş. Marcel Bîrsan a mers la Poliţie după acel meci. Centralul susţinea că a primit ameninţări din partea unor fani ai lui Dinamo.

Reclamă

Ce a spus Gigi Becali despre Marcel Bîrsan după acel meci

”I-am zis lui Mihai (n.r: Mihai Stoica) că l-a dat afară la mișto pe Anton, iar dacă nu o să dea gol, o să îl dea afară și pe Bejan, care avea galben. I-am zis că nu mă mai uit. Dacă nu dau gol, bagă Bârsan mingea în poartă. Le-a dat doi oameni afară, nu mai aveau nevoie de 11 metri.

Dă-le doi oameni afară celor care joacă cu mine, și nu mai am nevoie de 11 metri. E clar că e de undeva, teleghidat. Kovacs ne-a furat cu CFR, după ne-a dat să ne mai pârlească o dată cu Viitorul. O să vedeți că pe Bîrsan îl mai dă o dată cu CFR. Pe Bîrsan l-au trimis că e kamikaze”, declara Gigi Becali după acel meci pentru AS.ro.

Ion Crăciunescu despre Marcel Bîrsan, după acel meci cu scandal: „Ori noi vedem altceva, ori arbitrul vede în altă dimensiune. Pentru ce să-i dai!?”

Ion Crăciunescu l-a criticat pe Marcel Bîrsan după acel meci, punctând că centralul a greşit doar în defavoarea lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

La primul cartonaș galben nu l-am înțeles pe Paul Anton, dar la al doilea cartonaș galben nu văd ce argumente are arbitrul. Ori noi vedem altceva, ori arbitrul vede în altă dimensiune. Pentru ce să-i dai!?

A fost un fault de joc, nu a fost un fault periculos, nu a fost o acțiune imprudentă. Dacă ești și arbitru FIFA, trebuie să fie toate criteriile 100% respectate, să fie totul clar pentru toată lumea!

Bejan se duce să dea cu capul în minge, îi trimite mingea în mână din jumătate de metru. Aici este și mai grav! După ce elimini un jucător fără să ai toate circumstanțele, mai vii și cu acest cartonaș roșu, tot pentru Dinamo. Haideți, domnule, nu se poate așa ceva, declara Ion Crăciunescu pentru digisport.ro despre arbitrajul lui Marcel Bîrsan de la acel meci.

„Cu ce v-a convins Adrian Mititelu?” Nicolo Napoli, prima reacţie după ce a revenit la FCU Craiova: „Am venit cu plăcere”

Nicolo Napoli a oferit prima reacţie după ce a revenit la FCU Craiova. Antrenorul italian va începe al zecelea mandat la echipa lui Adrian Mititelu.

Napoli va debuta pe banca echipei în acest chiar în derby-ul oraşului. FCU Craiova – Universitatea Craiova e duminică, de la ora 20:45, pe stadionul Ion Oblemenco. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Italianul a vorbit la conferinţa de presă premergătoare partidei şi a dezvăluit un simplu telefon din partea lui Adrian Mititelu a fost suficient ca el să revină la echipă.

„Ne așteaptă o partidă foarte grea, e derby-ul Craiovei. Va fi un meci dificil și pentru noi, și pentru ei, dar sperăm ca băieții să facă un meci foarte bun.

Reclamă

(n.r – Cu ce v-a convins Adrian Mititelu să vă întorceţi a zecea oară?) Cu nimic. M-a sunat domnul Mititelu înainte de a ajunge aici, să-l ajut.

Am venit cu plăcere și sper că băieții vor face un meci foarte bun. Am fost de multe ori aici când am fost chemat și situația din clasament era dificilă. Eu sunt fericit că m-am întors aici. Sunt mulți fotbaliști cu care am lucrat. Sper că vom salva echipa de la retrogradare”, a declarat Nicolo Napoli, după revenirea la FCU Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și