Închide meniul

„Asta ne-a dat peste cap” Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: „Nimeni nu doarme noaptea”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 5 martie 2024, 16:45

„Asta ne-a dat peste cap Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: „Nimeni nu doarme noaptea

Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: "Nimeni nu doarme noaptea"

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB. Preşedintele Consiliului de Administraţie al roş-albaştrilor a recunoscut că meciul cu FC Botoşani, câştigat cu 3-2 de liderul din Liga 1, şi-a pus amprenta pe jucătorii lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, el a dezvăluit cum a reuşit FCSB să se impună după meciul „problemă” cu FC Botoşani, pe terenul lui FC Voluntari. Stoica a glumit şi a spus despre ultimele victorii ale roş-albaştrilor că au fost asemănătoare cu cele obţinute de Dan Petrescu la CFR Cluj şi că echipa sa se concentrează pentru a face puncte, nu spectacol.

Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: „Făceam egal sau pierdeam la Voluntari”

„Nu o pot scoate dintr-un context, am jucat 3 meciuri în 7 zile. Ce părea simplu cu Botoşani a fost thriller cu roşul primit de Nana Antwi. Meciul ăla ne-a dat peste cap, că a fost eliminat şi Olaru, care n-a jucat apoi. Nu e atât de greu să joci la 3 zile fizic, atletic, dar problema este că nu e fotbalist care după meci, la ora 10, la 11 jumătate doarme, că adrenalina e la cote maxime, nimeni nu doarme noaptea după meci.

Se odihnesc, se joacă, dar nu se doarme. Am jucat joi cu Voluntari, am făcut doar o oră e drum şi a fost şansa noastră. S-a terminat târziu, la 12 noaptea s-a mâncat, vineri nu s-a făcut nimic, sâmbătă antrenamente lejer, că duminică jucai. Uite, Rapid a avut cinci zile pentru meciul ăsta (n.r. cu Universitatea Craiova). Am făcut trei victorii la un gol marca CFR Cluj cu Petrescu, ceea ce noi nu făceam, că făceam egal sau pierdeam la Voluntari.

S-a câştigat din trei motive, că s-a schimbat mult concepţia tactică şi se pare că varianta asta e cea câştigătoare, noi nu vrem să mai facem spectacol, ci să câştigăm”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, dialog fabulos cu Mihai Stoica

Gigi Becali a avut un dialog fabulos cu Mihai Stoica în timpul meciului dintre Universitatea Craiova şi Rapid, scor 1-1. Patronul de la FCSB a dezvăluit că Mihai Stoica i-a transmis că este mulţumit cu egalul.

În replică, Becali s-a temut că Universitatea Craiova va mai da un gol, având în vedere modul în care s-a jucat pe final.

“Mi s-a părut o echipă monotonă Rapidul. N-am văzut viteză de joc, la un moment dat… Când vrei să iei campionatul, trebuie să ataci. A doua repriză vorbeam cu Mihai Stoica. Eu ziceam că e gata la 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Dar Mihai mi-a spus: «Băi, Gigi, patroane, dacă se termină egal sunt mulţumit». I-am spus «Ce egal, că le mai dă Craiova. Nu vezi că îi călăreşte?». După aia, a doua repriză… când vrei să fii campion joci de la o poartă la alta, ambele echipe.

Pe când, a doua repriză, a fost mingea doar la Craiova. N-a fost acţiune deloc. Nu au potenţă fizică. Mi-era teamă că va cădea Craiova”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și