Închide meniul

Baba Alhassan, analizat „la sânge” după ce a fost prezentat oficial la FCSB: „Atunci are probleme! Nu e ca Olaru!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 ianuarie 2024, 14:23

Baba Alhassan, analizat „la sânge după ce a fost prezentat oficial la FCSB: „Atunci are probleme! Nu e ca Olaru!

Baba Alhassan, analizat "la sânge" după ce a fost prezentat oficial la FCSB

Baba Alhassan, în timpul conferinţei de prezentare la FCSB/ Hepta

Baba Alhassan a fost analizat „la sânge”, după ce a fost prezentat oficial la FCSB. Alexandru Bourceanu a declarat că mijlocaşul are probleme, atunci când echipa se apără poziţional. Fostul internaţional a mai remarcat faptul că Alhassan este total diferit faţă de Darius Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Baba Alhassan a fost prezentat oficial la FCSB, într-o conferinţă de presă, susţinută înaintea plecării în cantonament. Pe lângă Alhassan, Gigi Becali l-a mai transferat în această iarnă şi pe Luis Phelipe.

Baba Alhassan, analizat „la sânge” după ce a fost prezentat oficial la FCSB

Alexandru Bourceanu l-a asemănat pe Baba Alhassan cu Malcom Edjouma, mijlocaşul care a plecat de la FCSB la începutul sezonului. Fostul internaţional a mai transmis faptul că punctul slab al noului mijlocaş al roş-albaştrilor este viteza.

De asemenea, Bourceanu a mai subliniat faptul că Baba Alhassan diferă total de Darius Olaru, mărturisind că mijlocaşul transferat de la Hermannstadt va dezvolta un joc poziţional.

„Baba Alhassan joacă inter. Seamănă cu Edjouma, dar Edjouma era un mai bun marcator, care dribla foarte mult.

Reclamă

Baba are probleme când echipa lui se apără pozițional, dar și când echipa adversă desfășoară un atac rapid, iar el e departe de propria poartă și există un spațiu mare în spatele lui. Nu cred că replierea e printre atuurile sale. Dar, de obicei, FCSB are mingea, iar în acest scenariu Alhassan se poate integra.

Alhassan e total diferit de Olaru. Olaru se demarcă foarte mult în spațiul din spatele apărării, ceea ce nu văd că face Baba Alhassan. Baba e un jucător înalt, nu foarte rapid, care probabil că nu va avea aceeași frecvență a acțiunilor pe care o are Olaru, întrucât nu dispune de același potențial fizic.

Nu-l văd un jucător asemănător cu Olaru, Alhassan va fi ceva mai pozițional”, a declarat Alexandru Bourceanu, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Baba Alhassan și Luis Phelipe au fost prezentați oficial de FCSB

Baba Alhassan și Luis Phelipe au fost prezentați oficial de FCSB. Achizițiile din această iarnă ale vicecampioanei au vorbit, pentru prima dată din postura de jucători ai roș-albaștrilor, la o conferință de presă organizată de oficialii echipei patronate de Gigi Becali.

Baba Alhassan a spus că obiectivul său este câștigarea titlului de campion alături de FCSB. Mijlocașul a menționat că va da tot ce poate pentru ca echipa patronată de Gigi Becali să își atingă obiectivul din acest sezon. De asemenea, a vorbit și despre presiunea venită din partea patronului.

„Sunt foarte fericit să fiu aici, este o mare plăcere să fiu aici. O să dau tot ce pot pentru a câștiga titlul. FCSB este un club mare în România, când am auzit că sunt dorit aici am fost foarte fericit. Știam foarte multe despre acest club, la FC Hermannstadt am avut colegi care au jucat aici și care mi-au spus doar lucruri pozitive.

Presiune este peste tot, aici este puțin mai mare ce-i drept, dar de asta FCSB este un club mare. Totul depinde de mine, dacă îl ascult pe antrenor și joc bine, atunci va fi bine. Cred că pot intra în primul 11, de ce nu? Totul depinde de mine”, a spus Baba Alhassan.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și