Închide meniul

Bănel Nicoliţă a trecut prin momente umilitoare după Rapid – FCSB 4-0: „Mamă, ce mi-au făcut! Am suferit mult”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 martie 2024, 12:20

Reclamă
Bănel Nicoliţă a trecut prin momente umilitoare după Rapid – FCSB 4-0: „Mamă, ce mi-au făcut! Am suferit mult

Bănel Nicoliţă a trecut prin momente umilitoare după Rapid – FCSB 4-0

Bănel Nicoliţă, în timpul unei emisiuni

Bănel Nicoliţă a trecut prin momente umilitoare după Rapid – FCSB 4-0. Fostul jucător al roş-albaştrilor a spus că a devenit ţinta ironiile pentru rapidişti, după dezastrul din derby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliţă spune că a suferit extrem de mult după ce Rapid a umilit FCSB în derby şi a spus că rapidiştii nu au uitat că golul lui din 2006 i-a eliminat în sferturile Cupei UEFA.

Bănel Nicoliţă a trecut prin momente umilitoare după Rapid – FCSB 4-0

De doi ani de zile ne tot bat rapidiştii. E deja prea mult! De la 3 în sus! Când spui că ai cei mai buni jucători, cea mai bună apărare, cel mai bun atac şi iei patru la Rapid, ai o problemă gravă. A lipsit doar Ngezana. Nu cred că au intrat pe vârfuri. Nu există. Îşi doreau să îi elimine. Dacă ar fi câştigat, asta s-ar fi întâmplat. I-ar fi ţinut la respect pe toţi: şi pe Rapid, pe CFR sau Craiova.

Eu am suferit cel mai mult. Am dat de rapidişti peste tot: «V-am dat, v-am făcut, v-am dres». Nu am fost la meci, ce să caut? A fost Rapidul gazdă. Mamă, ce mi-au făcut rapidiştii.
Ei ţin minte şi când i-am eliminat cu golul meu. Mi-au spus că doar de la trei în sus ne dau. Sper că a fost un accident. Am arătat foarte rău. Tactic şi fizic. Să pierzi cu 0-4 este prea mult„, a spus fanatik.ro.

Gigi Becali a luat decizia finală în cazul lui Târnovanu: „Cu Tavi Popescu o să vedem”

Gigi Becali a luat decizia finală în cazul lui Târnovanu după ce l-a făcut praf pentru cele 4 goluri primite în derby-ul cu Rapid. Becali a spus că Târnovanu va apăra în continuare, deşi a spus că se gândeşte să îl înlocuiască cu Andrei Vlad.

Reclamă

Gigi Becali i-a transmis că trebuie să fie mai concentrat în poartă şi că trebuie să apere în continuare pentru a prinde naţionala pentru EURO 2024.

Ce schimbări? N-ai ce. Târnovanu o să mai aibă și el… păi, dacă e vina mea, nu a lui? Atunci trebuie să mai aibă șanse, că nu e vina lui. Eu am făcut mândria, iar Dumnezeu a dat pentru mine. Târnovanu trebuie să fie mai concentrat în poartă, dar nu pot să nenorocesc băiatul, are echipa națională și nu fac asta. Cu Tavi Popescu o să vedem„, a spus Gigi Becali la Palat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și