Închide meniul

Ce a spus despre lupta la titlu jucătorul Rapidului care a marcat cele mai multe goluri din carieră împotriva FCSB-ului!

Bogdan Stănescu Publicat: 9 martie 2024, 22:50

Reclamă
Ce a spus despre lupta la titlu jucătorul Rapidului care a marcat cele mai multe goluri din carieră împotriva FCSB-ului!

Ce a spus despre lupta la titlu jucătorul Rapidului care a marcat cele mai multe goluri din carieră împotriva FCSB-ului!

Paul Iacob. într-un meci pentru Rapid / Profimedia Images

Paul Iacob a deschis scorul în derby-ul Rapid – FCSB şi a ajuns la 3 goluri marcate contra echipei lui Gigi Becali. Iată ce a spus despre lupta la titlu jucătorul Rapidului care a marcat cele mai multe goluri din carieră împotriva FCSB-ului!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Iacob are 3 goluri în 11 partide jucate cu FCSB. El a mai marcat 2 goluri cu Foresta Suceava. În rest, are câte un gol cu alte echipe.

Ce a spus despre lupta la titlu jucătorul Rapidului care a marcat cele mai multe goluri din carieră împotriva FCSB-ului!

Ne-am dorit mult. Am încercat, am avut ocazii. Am combinat foarte bine. În atac nu pot să spun un jucător care să nu fi jucat bine.

Vreau să îi remarc pe cei de la mijloc.

(n.r.: Te-ai obişnuit să dai gol meci de meci când joci cu FCSB) E un derby, concentrarea e mult mai mare. Am avut şi noroc, că la acel gol nu a fost un marcaj prea bun la mine.

Reclamă

Am avut o execuţie bună, centrarea a fost foarte bună.

Aceasta este faţa Rapidului şi ar trebui să arătăm aşa în fiecare meci.

„Am arătat foarte bine”

Am arătat foarte bine. Noi încercăm să jucăm un fotbal bun. Atât timp cât vom face asta, vom câştiga.

Reclamă 4 / 0/3

Încercăm să fim pregătiţi cu Farul. Sperăm să nu se întâmple ca atunci când i-am bătut pe FCSB şi nu am mai câştigat 7 etape.

Ei sunt la mâna lor. Aşteptăm greşeala şi noi trebuie să ne câştigăm meciurile.

Am văzut doar eşarfe alb-vişinii, mă uitam şi nu îmi venea să cred.

Nu a fost niciun discurs (n.r.: al lui Săpunaru), nu era nevoie”, a declarat Paul Iacob pentru digisport.ro după Rapid – FCSB 4-0.

Ce a spus Gigi Becali despre Dan Şucu după ce Rapid a umilit-o pe FCSB în derby!

Rapid – FCSB s-a încheiat 4-0 în derby-ul de pe Arena Naţională. Iată ce a spus Gigi Becali despre Dan Şucu după ce Rapid a umilit-o pe FCSB în derby!

Supărat după înfrângere, Becali a zis că nu îl interesează de Dan Şucu. Nu a comentat nimic despre patronul Rapidului.

Ce să spui de arbitraj? Haţegan e arbitru de mare talent. Nu sunt supărat, am 4 puncte. Vreţi să fiu vesel când primesc 4 de la Rapid? Nu mă interesează pe mine Şucu, doar echipa mea. Olaru a fost şters, Coman şters.

Reclamă

A fost ambiţie prostească. A mea a fost. Aveam nevoie de egal, trebuia să jucăm la egal”, a declarat Gigi Becali pentru primasport.ro.

Gigi Becali declara anterior că nu mai poate fi prieten cu Dan Şucu de când acesta a intrat în fotbal. „E război, e rivalitate”, declara Gigi Becali. Patronul „roş-albaştrilor” a spus că a fost prieten cu Dan Şucu înainte ca milionarul să intre în fotbal şi să devină acţionarul majoritar al Rapidului.

Dan Şucu şi Victor Angelescu au pregătit o primă de 70.000 de euro pentru jucătorii Rapidului pentru victoria cu FCSB.

Gigi Becali i-a făcut praf pe Coman şi Olaru: „Au fost zero! Nu am avut niciun jucător pe teren!” Ameninţări pentru jucători

Gigi Becali i-a făcut praf pe Coman şi Olaru. Gigi Becali a fost extrem de furios după Rapid – FCSB 4-0. Şi-a desfiinţat toate vedetele după umilinţa din derby. Coman, Olaru şi Târnovanu au fost distruşi de patron.

Gigi Becali a spus că şi Ştefan Târnovanu riscă să piardă echipa.

„Nu sunt amărât. Ei au fost o echipă de fotbal, noi nu am fost. Coman, Olaru, Băluţă, Tavi Popescu au fost zero. Nu mai spun de Târnovanu, că poate nu mai intră tot el. Şi la primul gol, dar şi la golul primit la colţul scurt. E mingea lui, nu am avut niciu jucător pe teren. Olaru, căpitanul echipei a fost zero. Tavi bag unul de 16 ani, să văd”, a spus Gigi Becali.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și