Închide meniul

Cine arbitrează FC Voluntari – FCSB! Arbitrul i-a anulat un gol lui Florinel Coman în acest sezon

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 februarie 2024, 11:45

Cine arbitrează FC Voluntari – FCSB! Arbitrul i-a anulat un gol lui Florinel Coman în acest sezon

Cine arbitrează FC Voluntari - FCSB! Arbitrul i-a anulat un gol lui Florinel Coman în acest sezon

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Cine arbitrează FC Voluntari – FCSB. Este vorba de Sebastian Colţescu, cel care i-a anulat un gol fabulos lui Florinel Coman în derby-ul de la finalul anului trecut cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sebastian Colţescu va arbitra FC Voluntari – FCSB, ultimul meci al etapei a 28-a din sezonul regular al Ligii 1. Colţescu va fi ajutat la cele două tuşe de Ionel Valentin Dumitru şi Cosmin Vatamanu.

Cine arbitrează FC Voluntari – FCSB

În camera VAR se vor afla Radu Petrescu şi Valentin Porumbel. La finalul anului trecut, Sebastian Colţescu a creat o polemică după ce i-a anulat un gol lui Florinel Coman în derby-ul din deplasare cu CFR Cluj. La finalul partidei, Adrian Şut s-a declarat uluit de deciziile luate de Colţescu la acel meci.

Cred că am avut un început de meci mai nasol, mai slab, dar după primele 15-20 de minute am început să ne revenim. Am marcat un gol frumos… dar după ce domnul Colţescu a acordat un penalty cu Farul… de atunci parcă nu ne mai arbitrează la fel de liber şi nu mai are aceeaşi încredere în el.

Noi ne doream să câştigăm acest meci, am venit la victorie. Ne pare rău că nu am reuşit să luăm cele 3 puncte. Fiind un meci în deplasare, cu o echipă foarte bună, e un rezultat ok. Coman şi Olaru se găsesc foarte bine, îşi dau pase şi au execuţii foarte bune amândoi.

Reclamă

Noi asta ne dorim, să fim pe primul loc în finalul anului şi să ne pregătim bine în cantonament. Apoi să luăm campionatul, ăsta e obiectivul principal„, a declarat Şut la digisport.ro.

Florinel Coman a marcat ca Juninho, în meciul dintre CFR şi FCSB, la 1-1, dar VAR-ul a anulat incredibil golul de la distanţă înscris de jucătorul liderului, în stilul marelui Juninho.

Coman a şutat extraordinar de la mai bine de 30 de metri şi FCSB a trecut în avantaj pentru câteva secunde, până când VAR-ul a intervenit pentru o fază petrecută la recuperarea roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Creţu a intrat prin alunecare asupra lui Otele, dar pe reluările oferite se poate vedea cum fundaşul lui Gigi Becali atinge mingea şi abia după aceea îl loveşte şi pe adversarul din Gruia.

George Găman, arbitrul VAR, l-a chemat pe Sebastian Colţescu să vadă şi el faza, iar acesta a anulat golul, spre stupefacţia lui Florinel Coman şi a celorlalţi jucători ai liderului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și