Închide meniul

Cine este liderul din vestiarul FCSB-ului! Gheorghe Mustaţă, detalii din interior: „Ştie ce înseamnă!”

Viviana Moraru Publicat: 23 noiembrie 2023, 18:27

Reclamă
Cine este liderul din vestiarul FCSB-ului! Gheorghe Mustaţă, detalii din interior: „Ştie ce înseamnă!

Jucătorul care vrea să plece de la FCSB

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci/ Hepta

S-a aflat cine este liderul din vestiarul FCSB-ului. Gheorghe Mustaţă a oferit detalii din interior şi a dezvăluit că Vlad Chiricheş este cel care are cea mai mare experienţă, fiind cel care ocupă poziţia de lider printre jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş s-a accidentat în duelul pierdut de FCSB cu UTA. De atunci, fundaşul a fost înlocuit în primul 11 de către Siyanbonga Ngezana. Recent, Chiricheş a plecat în Finlanda pentru a se opera.

Cine este liderul din vestiarul FCSB-ului

Gheorghe Mustaţă a declarat că şi Florinel Coman sau Damjan Djokovic pot îndeplini rolul de lider la FCSB. Liderul galeriei roş-albastre a declarat că Vlad Chiricheş are o experienţă mult mai mare faţă de aceştia, şi l-a observat de multe ori în timpul antrenamentelor oferindu-le indicaţii coechipierilor săi.

De asemenea, Mustaţă a mai declarat că şi-ar dori ca şi Coman să se impună şi să fie de asemenea lider. Acesta a amintit de autoritatea pe care o avea Mirel Rădoi în vestiarul FCSB-ului, pe vremea când era căpitanul echipei.

„Poate își revine Chiricheș, se poate mobiliza și Coman să fie lider. Lideri mi-aș dori să fie și Coman, și Chiricheș. În vestiar se poate. Eu mă consult cu ceilalți.

Reclamă

Trebuie să te susțină ceilalți. Eu cred că ar trebui să fie Chiricheș, el știe despre ce este vorba. Poate chiar și Djokovic sau Coman. Sunt oameni care știu ce înseamnă un vestiar.

Chiricheș are experiență, are câteva campionate în spate. Ei știu foarte bine, eu cred că Vlad Chiricheș vorbește foarte des cu el, am văzut la antrenament cum îi așază în teren. Când țipa Rădoi, îngheța tot vestiarul”, a declarat Gheorghe Mustaţă, conform fanatik.ro.

Vlad Chiricheş se operează pentru a fi apt la EURO 2024

Vlad Chiricheş nu mai scapă de probleme şi se operează pentru a fi apt de joc la EURO 2024. Fundaşul central în vârstă de 34 de ani a plecat în Finlanda, la un cunoscut medic, pentru a suferi o nouă intervenţie chirurgicală. Ar putea reveni abia peste trei luni.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a anunţat că internaţionalul român ar putea să o ajute pe FCSB abia în meciurile din play-off. Totuşi, oficialul liderului Ligii 1 asigură că Chiricheş ar putea fi titular, în defensiva naţionalei României, la Europeanul de anul viitor.

„Chiricheş mâine se operează la Turku, în Finlanda. În mod normal, în play-off ar trebui să joace. Dacă era Chiricheş, juca Chiricheş (n.r. – în preliminarii).

Vorbim de un jucător cu totul alt profil şi nivel. Nu există comparaţie. Nu se pune problema! E căpitanul echipei naţionale. Vorbeam de Stanciu şi Răzvan Marin, dacă vine Chiricheş, vine şeful”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și