Închide meniul

Dan Petrescu, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Jucătorul din Serie A a fost prezentat oficial

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 august 2024, 17:50

Reclamă
Dan Petrescu, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Jucătorul din Serie A a fost prezentat oficial

Dan Petrescu, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Jucătorul din Serie A a fost prezentat oficial

Dan Petrescu, la finalul unui meci / Profimediaimages

Dan Petrescu şi CFR Cluj au dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Ardelenii l-au prezentat oficial pe MIhai Popa. Portarul a fost împrumutat de la Torino, echipă din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popa a ajuns la Torino anul trecut, când a fost cumpărat de la FC Voluntari cu suma de un milion de euro. Astfel, sunt şanse tot mai mari ca CFR Cluj să îl cedeze pe Răzvan Sava tot în Serie A, la Udinese.

Dan Petrescu, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Jucătorul din Serie A a fost prezentat oficial

„Bine ai venit, Mihai Popa!

Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Torino au ajuns la un acord privind împrumutul portarului Mihai Popa în Gruia!
În vârstă de 23 de ani, tânărul portar a fost crescut la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. La nivel de seniori, Popa a bifat 112 meciuri pentru Rapid, Unirea Constanța, Astra Giurgiu și FC Voluntari, în tricoul celei din urmă evoluând în 77 de partide

La naționalele de tineret ale României, Mihai a adunat 10 prezențe sub tricolor, făcând parte din lotul olimpic al țării noastre prezent la Jocurile Olimpice din 2020

Reclamă
Reclamă 4

Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe intervenții reușite pentru CFR Cluj!”, se arată în comunicatul ardelenilor.

Dan Petrescu a fost suspendat două etape după criza de nervi de la meciul cu Unirea Slobozia

Dan Petrescu a fost suspendat două etape după criza de nervi de la meciul cu Unirea Slobozia. Decizia a fost anunţată de Comisia de Disciplină.

Dan Petrescu a fost eliminat la finalul primei reprize a partidei pe care CFR Cluj a câştigat-o cu 3-0 în faţa Unirii Slobozia. Petrescu a fost eliminat pentru proteste, la o fază în care se analiza golul marcat de cei din Slobozia.

Reclamă

Dan Petrescu a fost suspendat două etape după criza de nervi de la meciul cu Unirea Slobozia

Astfel, Dan Petrescu a primit o suspendare de două etape şi o amendă de 320 de lei. Astfel, Dan Petrescu nu va putea sta pe bancă la următoarele două partide. La finalul partidei cu Unirea Slobozia, Dan Petrescu a spus că arbitrul de rezervă a stat cu ochii numai pe el.

„Sunt dezamăgit puţin de eliminare. În Europa şi unde am antrenat nu prea am fost eliminat, doar în România mă elimină. Arbitrul de rezervă a stat numai cu ochii pe banca noastră. Nu am înţeles atitudinea celui de-al patrulea arbitru, avea atitudinea asta de la început, stă doar pe capul meu.

A dat două goluri la al doilea meci, e bine pentru el. Trebuie să rămână liniştit, umil, să nu creadă acum că e cel mai bun jucător din lume. A dat două goluri clasă, se vede că are clasă. Merită felicitări pentru cele două goluri. Trebuie să rămână liniștit dacă vrea să ajungă un jucător mare. Trebuie să aibă meciuri în picioare”, a spus Dan Petrescu la digisport.ro.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:35

Câţi bani a pierdut Corvinul după ce a ratat accederea în play-off-ul Conference League!

19:23

Helmut Duckadam, pe „modul Dan Nistor” după Astana – Corvinul 6-1. Marius Lăcătuş a intervenit imediat

18:58

Gigi Becali, atac la arabii care l-au cumpărat pe Coman: „Vrăjeală! Minciuni! Aşa au făcut şi cu Budescu”

18:45

Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan

18:33

Programul etapei a 7-a din Liga 1! Când se joacă Dinamo – Universitatea Craiova

18:17

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 august

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 3 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 4 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 5 „Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!” 6 Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului
Citește și