Închide meniul

Gigi Becali îl aşteaptă la FCSB, dar jucătorul nici nu vrea să audă: „Este imposibil să se facă în această iarnă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 decembrie 2023, 19:11

Reclamă
Gigi Becali îl aşteaptă la FCSB, dar jucătorul nici nu vrea să audă: „Este imposibil să se facă în această iarnă!

Gigi Becali îl aşteaptă la FCSB, dar jucătorul nici nu vrea să audă

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a anunţat că îl aşteaptă la FCSB, dar jucătorul nici nu vrea să audă. Este vorba despre Malcom Edjouma, care nu ia în calcul să se întoarcă încă din această iarnă la liderul Ligii 1. Mijlocaşul de 27 de ani vrea să îşi câştige postul de titular la Bari. Meciurile din Serie B se văd LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera anunţase că îl aşteaptă pe jucătorul francez încă din această pauză competiţională. Vrea să îl reprofileze atacant, dar Edjouma nu îşi doreşte să revină la FCSB.

Gigi Becali îl aşteaptă la FCSB, dar jucătorul nici nu vrea să audă

Chiar dacă a fost titular într-un singur meci al lui Bari şi a jucat 177 de minute în 8 partide, Malcom Edjouma se simte excelent în Italia. Anunţul a fost făcut de agentul jucătorului.

Am vorbit cu el și cred că este imposibil să se facă în această iarnă. Copiii sunt la școală acolo. A început să joace, s-a acomodat, dar nu e ușor să mergi într-un campionat tacticizat. Sunt șanse mai mari să plătească Bari clauza decât să revină”, a spus Florin Vulturar pentru fanatik.ro.

Malcom Edjouma a ajuns în această vară la Bari, sub formă de împrumut, în schimbul sumei de 200.000 de euro. Echipa din Serie B îl poate cumpăra pe mijlocaș, la finalul acestei perioade, pentru suma de 800.000 de euro.

Reclamă

Edjouma se întoarce dacă vreau eu, că el e împrumutat până în vară. Dar eu vreau să-l iau. Strică un jucător în plus? Dacă se întoarce, îl bag direct atacant. Doar atacant va juca. Dă cu capul, apare bine în fața porții, dă goluri, se lipește mingea de el.

Compagno? Ce? Trebuie doar un atacant? Trebuie lot numeros. Trebuie concurență. Nu e obligatoriu să mai luăm atacant. Dacă nu iau unul de clasă, nu mai iau. Avem pe Tavi, pe Băluță… Schimbăm sistemul. E posibil să nu mai luăm atacant”, a declarat Gigi Becali la Fanatik.

Mihai Stoica, anunț important despre Malcom Edjouma și Alexandru Musi

Malcom Edjouma nu a avut parte de o primă parte a sezonului la Bari. Acesta a jucat puțin pentru formația din Serie B, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY, și au apărut zvonuri conform cărora ar reveni la FCSB în iarnă. De cealaltă parte, Musi a impresionat pe toată lumea cu evoluțiile lui bune de la Petrolul.

Reclamă 4 / 0/3

„MM” Stoica a pus capăt zvonurilor și a dezvăluit faptul că cei doi jucători vor rămâne la cluburile la care sunt împrumutați până în vară, atunci când aceste înțelegeri vor expira.

Potrivit oficialului, vicecampioana României nu are nicio clauză în contractul de împrumut al celor doi, așa că aceștia nu pot fi chemați la echipă în pauza competițională din această iarnă.

Am văzut că a jucat Edjouma. A intrat în minutul 60 și ceva. (n.r. Poate reveni Edjouma în iarnă la FCSB?) Nu, sub nicio formă. Nu există nicio clauză în contract. Nicio clauză în contract nici la Musi, e sub contract cu Petrolul până pe 15 iunie 2024”, a fost mesajul lui Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și