Închide meniul

Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 aprilie 2024, 23:51

Reclamă
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?

Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu

Colaj Gigi Becali şi Dan Şucu - Hepta

Gigi Becali a avut o replică imediată după atacurile lui Dan Şucu la adresa arbitrajului. Dan Şucu a spus că a fost un arbitraj ostil pentru Rapid din partea lui Marcel Bîrsan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a mai spus că, pentru el, Rapid a câştigat derby-ul. Giuleştenii au acuzat că golul marcat de Hasani nu trebuia să fie anulat.

Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu

„Dacă el câştigat el, la condiţiile în care a jucat….Dacă nu e specialist, să se uite la posesie. Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră? Pâi dacă el a zis că singur contra tuturor? Am văzut că Florinel Coman că a fost bun arbitrajul. Avram a zis că a fost bun. Eu cred ce zice Avram„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2

Dan Şucu a avut o reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2. Acţionarul majoritar al Rapidului a spus că acum înţelege ce înseamnă „Singuri împotriva tuturor” De asemenea, Şucu a vorbit şi despre accidentarea lui Hromada.

Dan Şucu a atacat arbitrajul lui Marcel Bîrsan şi a lansat şi un atac la adresa fanilor FCSB, care l-au „bombardat” cu hârtii pe mijlocaşul Rapidului în timp ce acesta era dus cu targa spre ambulanţă.

Reclamă

„Este pentru prima oară când înțeleg ce înseamnă «Rapid, singuri împotriva tuturor». Nu îmi arog merite de specialist, dar a fost un arbitraj de partea FCSB, cel mai prost pe care l-am văzut. Sunt extrem de dezamăgit. Pentru mine, Rapid a câștigat, în condițiile unui stadion ostil, în condițiile unui arbitraj ostil”.

Sunt în drum spre spital cu Hromada, care are fractură. Din păcate, când era pe targă, suporterii aruncau cu obiecte spre el”, a spus Dan Şucu pentru primasport.ro.

Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2

Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2! Căpitanul echipei din giulești a făcut praf oficialii care au arbitrat partida de pe Arena Națională.

Totodată, la golul marcat de Alex Băluță, mingea părea să fi ieșit din suprafața de joc, la centrarea lui Darius Olaru. Cristi Săpunaru a spus că a fost lângă acea fază și că a văzut mingea în afara terenului.

Reclamă 4 / 0/3
„Nu voi comenta arbitrajul, nu e stilul meu. Totuși, la golul lui Băluță am văzut că mingea e afară, dar VAR-ul în România lasă de dorit, e penibil! mai bine jucăm fără VAR.

E penibil, penibil penibil! Nici nu avem suficiente camere! Mă rog, nu mai vreau să spun nimic despre arbitraj. Astăzi, după mult timp, am fost o echipă. Am fost mai agresivi, mai răi în teren. Am avut și ocazii în repriza secundă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și