Închide meniul

Lamine Ghezali, dorit de o fostă campioană a Spaniei! Jucătorul este pe „lista neagră” a lui Zeljko Kopic la Dinamo

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 ianuarie 2024, 18:30

Lamine Ghezali, dorit de o fostă campioană a Spaniei! Jucătorul este pe „lista neagră a lui Zeljko Kopic la Dinamo

Lamine Ghezali, dorit de o fostă campioană a Spaniei, după ce a fost pus pe "lista neagră" de Kopic la Dinamo

Lamine Ghezali, în timpul unui meci la Dinamo/ Profimedia

Lamine Ghezali este dorit de o fostă campioană a Spaniei, după ce a fost pus pe „lista neagră” de Zeljko Kopic, la Dinamo. Mijlocaşul francez e pe punctul de plecare de la formaţia din Ştefan cel Mare, şi poate ajunge în Spania, la Deportivo la Coruna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zeljko Kopic continuă curăţenia de iarnă la Dinamo. „Câinii” au pierdut ambele meciuri disputate în 2024, cu Petrolul şi cu Rapid, şi în următoarea rundă se vor duela cu FCU Craiova.

Lamine Ghezali, dorit de o fostă campioană a Spaniei, după ce a fost pus pe „lista neagră” de Kopic la Dinamo

Conform prosport.ro, plecarea lui Lamine Ghezali de la Dinamo este iminentă. Oficialii „câinilor” negociază transferul mijlocaşului în Spania, la Deportivo la Coruna. Formaţia care a câştigat titlul în La Liga în 2000 se află acum în Liga a 3-a din Spania, luptând pentru promovare.

Ghezali a acceptat cu greu faptul că se va despărţi de Dinamo, în această iarnă. Conform sursei menţionate mai sus, mijlocaşul francez a început chiar să plângă în cantonamentul „câinilor”. Dinamo a căutat chiar şi să-l împrumute în Liga a 2-a pe mijlocaşul francez, până să intre pe fir Deportivo la Coruna.

În sezonul trecut, Lamine Ghezali a fost unul dintre jucătorii de bază ai lui Dinamo, „câinii” reuşind să promoveze miraculos. Nu mai puţin de 13 goluri şi cinci assist-uri şi-a trecut în cont mijlocaşul francez, în cele 31 de meciuri bifate pentru „câini”.

Reclamă

În acest sezon, însă, Ghezali nu a strălucit la Dinamo. Acesta nu a marcat niciun gol, în cele 21 de meciuri bifate pentru „câini”, în duelurile din 2024 fiind rezervă.

Dinamo încearcă să reducă numărul de jucători străini din lot, deorece regulamentul permite ca un club din Liga 1 să aibă doar 13 străini în echipă. În această iarnă, „câinii” au efectuat cinci transferuri: Darko Velkovski, Eddy Gnahore, Domagoj Pavicic, Petru Neagu şi Geogi Milanov.

Ce a declarat Zeljko Kopic, după Dinamo – Rapid 1-2

Zeljko Kopic nu şi-a pierdut speranţa, după Dinamo – Rapid 1-2. Antrenorul „câinilor” a vorbit la finalul derby-ului de pe Arena Naţională, câştigat în mod dramatic de echipa lui Cristiano Bergodi, cu un gol marcat de Burmaz în minutul 90.

Reclamă 4 / 0/3

În ciuda înfrângerii, Kopic a declarat că are mare încredere în jucătorii săi şi că este optimist în ceea ce priveşte jocurile următoare ale lui Dinamo, după prestaţia din meciul cu Rapid:

„Foarte trist. Nu îmi place să vorbesc despre noroc. Jocul nostru a fost bun până în ultimii 20 de metri. Acolo am luat decizii greşite. Dacă nu marchezi din astfel de ocazii, întotdeauna meciul poate merge în ambele direcţii.

Simt mai bine jucătorii, le apreciez efortul, dar avem nevoie de victorii. Trebuie să fim mai buni în ultimii 20-25 de metri.

Am avut prea multe ocazii, am atac spaţiile, am avut multe centrări, situaţii de unu la unu, dar ne-a lipsit ceva. Acest ceva a făcut diferenţa.

Îmi pare rău pentru fani, ne-au dat multă energie. E greu, dar trebuie să mergem mai departe. Am fost satisfăcut după meciul cu Petrolul, dar astăzi e altă poveste. E greu să te bucuri de lucrurile bune pe care le vezi dacă nu iei cele trei puncte. Sunt optimist, dar sunt optimist cu un motiv”, a declarat Zeljko Kopic, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 1-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și