Închide meniul

Leo Grozavu l-a sunat pe Luis Phelipe, după ce a fost criticat de Gigi Becali: „I-am explicat că patronul nu are răbdare”

Alex Masgras Publicat: 19 februarie 2024, 20:22

Reclamă
Leo Grozavu l-a sunat pe Luis Phelipe, după ce a fost criticat de Gigi Becali: „I-am explicat că patronul nu are răbdare

Leo Grozavu l-a sunat pe Luis Phelipe, după ce a fost criticat de Gigi Becali: "I-am explicat că patronul nu are răbdare"

Luis Phelipe, în timpul unui meci / Profimedia

Leo Grozavu l-a sunat pe Luis Phelipe, după ce a fost criticat de Gigi Becali. Brazilianul transferat în această iarnă de la Poli Iaşi nu a avut parte de începutul pe care şi-l dorea la FCSB, el fiind deja criticat de patronul roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Phelipe a fost sunat de fostul său antrenor de la Poli Iaşi, Leo Grozavu, după ce a fost criticat de patronul roş-albaştrilor. Gigi Becali nu este mulţumit de începutul lui Phelipe în tricoul lui FCSB, iar Grozavu l-a sunat pe brazilian pentru a-l încuraja.

Leo Grozavu l-a sunat pe Luis Phelipe, după ce a fost criticat de Gigi Becali

Cornel Şfaiţer, preşedintele ieşenilor, a dezvăluit convorbirea dintre Grozavu şi Phelipe este de părere că brazilianul ar fi avut nevoie de cel puţin încă jumătate de an la o echipă precum Poli Iaşi. Acesta i-a explicat lui Phelipe cât de dificil este să se impună la FCSB, dar Grozavu a încercat să îl încurajeze, vorbind cu acesta de mai multe ori, chiar şi săptămână trecută:

„Îl cunosc foarte bine pe Luis Phelipe. S-a comunicat foarte mult cu el, colegii s-au comportat excelent cu el la Iași, e un băiat plăcut de colegi. Cred că la FCSB e la fel, dar el mai avea nevoie de un club de talia Politehnicii încă jumătate de an, însă cred în el, avem și procente la el. Avem 20%.

Eu cred că se va impune. Nu a fost ușor pentru el sosirea în România. S-a acomodat la Iași, dar mai avea nevoie de un club ca Iași vreo jumătate de an. Eu nu-mi doresc să fie trimis înapoi la Iași pentru că am văzut ce calități are.

Reclamă

El știe, i-am explicat de presiunea de la FCSB, care își dorește titlul după 9 sezoane. I-am explicat toate detaliile astea, că patronul nu are răbdare. L-am pregătit bine, a vorbit inclusiv Leo Grozavu cu el, inclusiv săptămâna trecută, după joc și a vorbit foarte mult cu el. Leo l-a încurajat. Eu îmi doresc să reușească”, a declarat Cornel Şfaiţer, potrivit prosport.ro.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Luis Phelipe după FCSB – Farul 1-1

Patronul de la FCSB a dat de înțeles că jucătorul brazilian nu s-a obișnuit cu ritmul de joc al roș-albaștrilor și că acesta are impresia că este „la distracție”. Totodată, Gigi Becali a spus că jucătorul va mai primi șanse și că în cazul în care nu va profita de ele, îl va da afară.

„De Luis Phelipe nu știu. Dacă nu își revine, cred că m-am înșelat. Eu stau să mă joc? Dau milioane să mă joc? Foarte repede spun că Baba e mai bun și decât Şut și decât Lixandru și decât Olaru! Eu așa văd.

Reclamă 4 / 0/3

Fiecare crede ce vrea. Fiecare are opinia lui, eu așa văd. El crede că e la distracție aici, Phelipe. A pierdut toate mingile. Aici ești la fotbal bă, îți ia mingea, bă! Cred că m-am înșelat, dar să dea Dumnezeu să revină.

Poate îi mai dăm șanse, nu renunț așa repede. Dacă renunț, la revedere!”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și