Închide meniul

Mihai Stoica a răbufnit după penalty-ul care i-a adus victoria FCSB-ului, în meciul cu Farul: „Greu le e unora!”

Alex Ioniță Publicat: 10 august 2024, 12:05

Reclamă
Mihai Stoica a răbufnit după penalty-ul care i-a adus victoria FCSB-ului, în meciul cu Farul: „Greu le e unora!

Mihai Stoica a răbufnit după penalty-ul care i-a adus victoria FCSB-ului, în meciul cu Farul

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a răbufnit după penalty-ul care i-a adus victoria FCSB-ului, în meciul cu Farul. Președintele consiliului de administrație de la echipa lui Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o pe Farul, cu scorul de 3-2, după ce a beneficiat de un penalty dictat cu ajutorul VAR. Faza la care Șut a fost călcat, în careu de Casap, a fost considerată controversată de mai multe voci din fotbalul românesc.

Mihai Stoica a răbufnit după penalty-ul care i-a adus victoria FCSB-ului, în meciul cu Farul

După meci, Mihai Stoica a ținut să le transmită un mesaj contestatarilor, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

„MM” a amintit de un penalty similar care a fost cauzat de Malcom Edjouma, în duelul cu U Cluj, din prima etapă a noului sezon de Liga 1.

„În etapa 1, când Edjouma l-a călcat pe Bettaieb, a fost penalty clar.

Reclamă
Reclamă 4

Aseară, când Casap l-a călcat pe Șut, penalty controversat.

Greu le e unora să-și ascundă antipatia.

Weekend plăcut, deontologilor”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Reclamă

După meciul cu Farul Constanța, FCSB a urcat pe locul al 7-lea în Liga 1, cu 5 puncte. De cealaltă parte, echipa lui Gică Hagi se află pe poziția a 10-a, cu 4 puncte.

Gigi Becali s-a năpustit asupra unui titular de la FCSB

Gigi Becali s-a năpustit asupra unui titular de la FCSB după victoria obținută în prelungiri cu Farul, scor 3-2, în etapa a 5-a a Ligii 1. Patronul campioanei României a transmis un ultimatum și a amenințat cu amenzi.

Daniel Popa l-a înfuriat din nou pe patron. Atacantul de 29 de ani, transferat cu 300.000 de euro de la U Cluj, nu are liniște la FCSB. Popa a jucat din primul minut în Ghencea, dar a fost schimbat la pauză cu Alex Băluță.

Becali l-a „taxat” pe Daniel Popa la finalul meciului cu Farul și a anunțat că este nevoit să mai facă un transfer. Nu mai are încredere în fostul dinamovist, căruia îi oferă un salariu lunar de 16.000 de euro.

„Te-ai îngrășat la FCSB, ai cinci kilograme în plus! Așa îl văd eu! Dă-i amendă! S-a îngrășat la FCSB (n.r. Daniel Popa), are trei kile în plus! Ai venit să demonstrezi, demonstrează, mă! Trebuia să iau un atacant, ce să fac…”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Daniel Popa a dat o adevărată lovitură financiară după ce FCSB a reușit să se califice în turul 3 preliminar al UEFA Champions League. Atacantul este sigur că va primi bonusul de 80.000 de euro, pentru calificarea roș-albaștrilor în grupele unei competiții europene.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:56

„Nu i-a oprit nimeni să joace în cupele europene!” Mihai Stoica, replică dură pentru Dorinel Munteanu

9:41

Americanii au făcut spectacol în ștafetele de 4×400 de metri de la Jocurile Olimpice 2024! Nou record olimpic la masculin

9:23

Cum a reacţionat Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Liga 1! Gestul făcut după egalul cu Gloria Buzău

9:13

România și SUA au bătut palma, dar CIO și FIG nici nu au vrut să audă! Scenariul refuzat de cele două foruri

9:05

“Românii, niște plângăcioși!” Americanii au luat “foc”, după ce Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz

9:00

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Joan Melly şi Delvine Meringor vor lua startul la maraton

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și