Închide meniul

Ofertă de ultim moment pentru un titular de la FCSB! Preţul cerut imediat de Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 13 iulie 2024, 19:21

Reclamă
Ofertă de ultim moment pentru un titular de la FCSB! Preţul cerut imediat de Gigi Becali

Oferta uriașă pe care Gigi Becali i-a făcut-o unui jucător

Gigi Becali/ Profimedia

FCSB a primit o ofertă de ultim moment pentru un titular. Siyabonga Ngezana a atras atenţia cluburilor din străinătate, iar Gigi Becali i-a stabilit imediat preţul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Siyabonga Ngezana a fost titular indiscutabil la FCSB, în sezonul trecut. În cele două meciuri disputate de campioană în acest sezon, fundaşul sud-african a fost titularizat în duelul cu Virtus, iar în cel cu Corvinul a fost rezervă.

Ofertă de ultim moment pentru un titular de la FCSB

Neftchi Baku, fosta echipă antrenată de Laurenţiu Reghecampf şi de Adrian Mutu, a pus ochii pe Siyabonga Ngezana, notează snl24.com. Oficialii azeri au făcut însă un pas în spate, atunci când au auzit de preţul pe care Gigi Becali l-a cerut în schimbul fundaşului sud-african.

Concret, patronul de la FCSB a cerut nu mai puţin de şapte milioane de euro în schimbul lui Ngezana. Neftchi Baku nu este singura echipă care s-a arătat interesată de fundaşul central.

Lorient şi-a exprimat şi ea interesul pentru un transfer al lui Ngezana, la începutul anului. Francezii ofereau cinci milioane de euro în schimbul fundaşului, ofertă refuzată însă de Gigi Becali.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB l-a transferat pe Siyabonga Ngezana de la Kaizer Chiefs, în vara trecută. Roş-albaştrii au plătit în schimbul său suma de 600.000 de euro, jucătorul fiind cotat la 1,5 milioane de euro.

William Baeten, noul transfer de la FCSB

Adrian Mititelu a anunţat transferul lui William Baeten la FCSB. FC U Craiova va încasa 300.000 de euro pentru 50% din drepturile federative ale jucătorului care a evoluat patru ani în Oltenia.

„Cu Baeten ne-am înţeles cu FCSB. Am semnat, lucrurile sunt clare. Din păcate, ne despărţim de el, dar era inevitabil acest lucru. Este un jucător de mare valoare, de mare caracter.

Reclamă

A stat 4 ani la noi, se confundă cu a doua era a lui FCU. A participat la renaşterea clubului. A trebuit să îi dăm drumul. Merita să facă un pas înainte. La FCSB are oportunităţi. Ne-am păstrat jumătate din drepturile economice.

Am făcut o afacere bună. Chiar dacă suma de transfer nu este una pe măsura aşteptărilor şi pe măsura valorii pe care eu consider că o are Baeten. Joacă pe 6-7 posturi. Pe termen mediu şi lung vom câştiga. Mâine pleacă la Bucureşti”, a spus Mititelu.

Belgianul de 27 de ani este cotat la 550.000 de euro şi a fost jucătorul Craiovei în perioada 2020-2024. În Liga 1, el şi-a trecut în cont 97 de meciuri, în care a marcat 17 goluri şi a oferit şi 11 pase decisive.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

13:04

„Trebuie potolit!” Cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo, după ce a marcat două goluri în două meciuri

13:01

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

12:35

Neil Lennon a rupt tăcerea despre situaţia lui Cristi Săpunaru, la Rapid. „Am avut o discuție cu el”

12:21

FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris

12:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și