Închide meniul

Șefii lui Dinamo au răsuflat ușurați, după ce echipa a prins barajul! Anunță prime pentru jucători: „O mare ușurare!”

Viviana Moraru Publicat: 13 mai 2024, 8:39

Reclamă
Șefii lui Dinamo au răsuflat ușurați, după ce echipa a prins barajul! Anunță prime pentru jucători: O mare ușurare!”

Șefii lui Dinamo au răsuflat ușurați, după ce echipa a prins barajul

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Profimedia

Șefii lui Dinamo au răsuflat ușurați după ce echipa a prins barajul pentru menținerea în prima ligă. Andrei Nicolescu a declarat că acest fapt a venit ca o mare ușurare pentru echipă, după sezonul modest traversat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a învins-o pe UTA și după jocul rezultatelor din celelate partide, a prins un loc de baraj. „Câinii” se vor duela cu Csikszereda pentru a se menține în Liga 1.

Șefii lui Dinamo au răsuflat ușurați, după ce echipa a prins barajul

Andrei Nicolescu a declarat că Dinamo a avut rezultate modeste în play-off, după ce pe finalul sezonului regulat, echipa înregistrase o creștere. Administratorul special al „câinilor” a transmis că toată atenția clubului se îndreaptă acum spre duelul de baraj, cu Csikszereda.

Totodată, Andrei Nicolescu a dezvăluit că jucătorii vor fi răsplătiți cu o primă, după ce echipa se va salva de la retrogradarea.

Eu cred că dacă în play-out făceam aceleași jocuri ca în sezonul regulat, nu vorbeam de Dinamo în situația de acum, cu meci decisiv și emoții. E o bucurie pe moment, pentru că aveam o ultimă șansă. Acum trebuie să ne concentrăm pe baraj.

Reclamă
Reclamă 4

Nu a fost un sezon bun și trebuie să facem o analiză. La baraj, e clar că orice echipă din Liga 1 e favorită, dar ați văzut și anul trecut că o echipă de Liga a 2 a prins o zi foarte bună. De aceea trebuie să fim foarte atenți.

E foarte important că toată lumea a jucat pe teren. A fost o mare ușurare. E o primă pentru salvarea de la retrogradare. Va fi toată lumea mulțumită”, a declarat Andrei Nicolescu, la arena Arcul de Triumf.

Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”

Dinamoviştii sunt entuziasmaţi înaintea barajului, după Dinamo – UTA 2-0, meciul care i-a asigurat echipei lui Kopic evitarea retrogradării directe.

Reclamă

Patriche a marcat al doilea gol al „câinilor”, în minutul 18 al partidei. Cu toate acestea, fundaşul „câinilor” nu a încheiat meciul pe teren, după ce a fost eliminat în minutul 89, pentru al doilea cartonaş galben.

A ieşit soarele şi pe strada noastră. Am avut şanse mici, dar am crezut. Astăzi s-a văzut. Nu am ştiut nimic, la pauză au vrut să ne spună şi am zis că nu ne interesează.

Îmi pare rău că am luat roşu, nu a fost o reacţie voluntară. Nu ştiu dacă a fost meritat. Asta este, nu mai contează. Îmi pare rău că nu pot să fiu alături de colegi.

Sperăm să iasă bine, ne bucurăm în seara asta, dar de mâine merge înapoi la treabă”, a declarat Răzvan Patriche, la digisport.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:29

„Încă mai avem treabă aici!” George Puşcaş, mesaj de luptă înaintea duelului României din optimile EURO 2024: „Nu ne e teamă!”

16:26

Dinamo a anunțat al 7-lea transfer al verii! Jucătorul care s-a înțeles cu echipa lui Zeljko Kopic

15:55

NEWS ALERTRapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu a câştigat duelul cu Mihai Rotaru

15:55

LIVE VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Austriei sunt ACUM în AntenaPLAY

15:30

VIDEOLuke Browning, pole-position în Formula 3 din Austria! Cursa de sprint de la Spielberg e LIVE în AntenaPLAY (sâmbătă, ora 10:30)

14:56

Programul Porsche Supercup din Austria! Antrenanemntele, calificările şi cursa sunt LIVE în AntenaPLAY

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și