Închide meniul

„Zice câte o prostie la fiecare intervenţie” Conducerea lui Rapid, replică tăioasă pentru Gigi Becali: „Bagă băţul prin gard”

Alex Masgras Publicat: 20 februarie 2024, 16:40

Reclamă
„Zice câte o prostie la fiecare intervenţie Conducerea lui Rapid, replică tăioasă pentru Gigi Becali: „Bagă băţul prin gard

Conducerea lui Rapid, replică tăioasă pentru Gigi Becali: "Bagă băţul prin gard"

Dan Şucu, Victor Angelescu şi Gigi Becali / Colaj Profimedia

Conducerea lui Rapid a avut o replică tăioasă pentru Gigi Becali, după declaraţiile făcute de patronul celor de la FCSB. Becali a dezvăluit că a auzit anumite persoane care susţin că ar fi fost „omenie” la meciul dintre Rapid şi FC Hermannstadt, câştigat de giuleşteni cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a declarat că nu crede în astfel de lucruri, Becali a spus că preferă ca FC Hermannstadt să nu ajungă în play-off, tocmai pentru a evita eventualele discuţii.

Conducerea lui Rapid, replică tăioasă pentru Gigi Becali: „Este aberant să discutăm aşa ceva”

Victor Angelescu, acţionarul minoritar de la Rapid, consideră că declaraţiile lui Gigi Becali nu reprezintă nimic mai mult decât o provocare in partea patronului celor de la FCSB. Mai mult, Angelescu a declarat că şi rapidiştii se tem de meciurile roş-albaştrilor cu echipe precum FC Botoşani sau FC Voluntari:

„Nu comentăm declarațiile lui Gigi Becali, zice câte o prostie la fiecare intervenție. Nici nu am ce să comentez, data trecută când au venit ne-au bătut în Giulești, este aberant să comentăm așa ceva. Și mie îmi e frică de meciul pe care îl are cu Botoșani și cu Voluntari, dar ce legătură are?

Nu cred că este o discuție pe care mi-o doresc să o am nici despre FCSB, nici despre meciurile noastre. Înțeleg că a zis, dar încearcă să bage bățul prin gard, dar nu există așa ceva. Fiecare echipă își dorește, mai ales Hermannstadt, UTA care se bat la play-off.

Reclamă

Nici nu are rost să discutăm, este o strategie a dânsului. Nu le crede nici dânsul, nu am niciun dubiu. Este doar o strategie, repet”, a declarat Victor Angelescu, potrivit fanatik.ro.

Dani Coman a răbufnit după acuzaţiile de „omenie” ale lui Gigi Becali

Dani Coman a auzit declaraţiile lui finanţatorului de la FCSB şi a transmis un mesaj dur. Fostul portar al Rapidului a avut un mesaj pentru Becali.

„Dacă domnul Becali are vreo informație să ne anunțe și pe noi, jucăm fiecare meci pe teren. Așa s-a spus și când am luat bătaie cu 3-0 de la FCSB. Îl rog public dacă are vreo informație să o spună public, de la cine are informația, să spună tot ce știe.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă într-adevăr a fost ceva eu vă spun că mă las de fotbal. Eu ies din fotbal dacă într-adevăr a fost adevărat, dacă are vreo informație concretă să o spună. Nu este frumos să le aruncăm prin presă sau pe la TV, așa cum a făcut-o. Îl rog public să spună tot ce are de spus și nu numai de meciul cu Rapid, ci și de orice meci.

Mă cunoaște și cred că știe că indiferent de adversar îmi doresc să câștig, nu știu de ce a făcut gestul pe care l-a făcut. Încă o dată îl rog public să spună ce are de spus, dacă are vreo informație concretă. Sunt dezamăgit și de rezultat și de joc, mă așteptam la un joc mai bun”, a declarat Dani Coman pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și