Închide meniul

Eugen Neagoe, atac fără precedent după Csikszereda – FC Argeş 2-1: „Japcă! A fost ca pe vremuri. Este o ruşine. Am luat-o razna?”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 februarie 2024, 9:36

Eugen Neagoe, atac fără precedent după Csikszereda – FC Argeş 2-1: „Japcă! A fost ca pe vremuri. Este o ruşine. Am luat-o razna?

Eugen Neagoe, atac fără precedent după Csikszereda - FC Argeş 2-1

Eugen Neagoe, în timpul unui interviu

Eugen Neagoe a lansat un atac fără precedent la adresa arbitrilor după Csikszereda – FC Argeş 2-1. Piteştenii au fost învinşi la ultima fază a meciului, în minutul 90+4, după golul marcat de Akos Nistor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neagoe a acuzat brigada de arbitri condusă de ieşeanul Vlad Baban. Antrenorul piteştenilor susţine că echipa sa a fost defavorizată ca în anii 80, când existau arbitrajele cu „direcţie”, când anumite echipe câştigau partidele cu orice preţ.

Eugen Neagoe, atac fără precedent după Csikszereda – FC Argeş 2-1

„La final, nu am mai putut juca. Nu ne-a lăsat să mai ieşim din careul de 16 metri. Dacă nu se marca gol la ultima fază, se mai prelungea meciul până marcau gazdele. A fost ca pe timpuri. Eu am prins acele vremuri, în anii 1980-1985, când te băgau în poartă şi nu mai ieşeai până nu marca cine trebuia. Este ruşinos. Toate contactele erau pentru cei de la Miercurea-Ciuc. Mi-au dat galben, fără să spun ceva. Nu i-am jignit cu nimic.

Dacă meciul nu era televizat, nu scăpam fără 3-4 goluri luate şi 2-3 jucători accidentaţi. Este o ruşine ce s-a întâmplat. Îţi vine să scoţi echipa de pe teren. Este jenant, este o ruşine, ca pe vremuri. Eu ştiu că cei de la Miercurea Ciuc trebuie să aibă rezultate bune, dar nu aşa. Arbitrul ăsta are pretenţii de Liga 1, e jenant şi ruşinos pentru el.

Nu am văzut eu alt joc. Asta e realitatea. M-am gândit să scot echipa de pe teren, dar ne suspendau, cine ştie ce ne făceau. Ne dau afară oamenii. Ei sunt puşi să arbitreze, nu să favorizeze o echipă sau alta. Mulţi colegi sunt indignaţi. E o ruşine să arbitrezi de maniera asta. Tuşierul le dădea doar lor mingea, chiar dacă era aut pentru noi.

Reclamă

Măi oameni buni, am luat-o razna? Sunt dezamăgit. Aş vorbi mai mult, dar voi fi chemat să mă suspende. Şi dacă am fi câştigat aici, erau şanse foarte mici. Primesc mesaje că am fost furaţi. „Japcă! Te-au furat”, sunt mesaje de la conducători din Liga 1″, a tunat Neagoe, la finalul meciului.

FC Argeş are un singur succes în ultimele cinci etape dispuatate în Liga 2, timp în care a înregistrat patru eşecuri. Piteştenii sunt pe locul 16, cu doar 18 puncte obţinute, după 16 etape. Neagoe a ajuns la Piteşti, după ce a fost dat afară de la Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și