Închide meniul
EXCLUSIV

Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali

Publicat: 16 aprilie 2024, 14:20

Reclamă
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali

Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii

Juan Bauza, într-un meci / Profimedia Images

Juan Bauza este aproape de transferul la FCSB. Gigi Becali este aproape să aduca la FCSB primul mare nume pentru a forţa pătrunderea în grupele Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform surselor AntenaSport, Gigi Becali este aproape de a da lovitura pe piaţa transferurilor. Cele două părţi sunt aproape de a bate palma pentru transferului jucătorului argentinian. Bauza a marcat în acest sezon 7 goluri pentru formaţia lui Adrian Mititelu în Liga 1.

Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB

Totuşi, mutarea poate pica în orice moment. Bauza, care este considerat unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, mai este dorit de echipe din Europa, dar şi din America de Sud. Dacă se va oficializa, transferul lui Bauza ar fi primul pe care Becali îl face pentru grupele Champions League.

Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii

Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza a fost surprins vorbind în termeni duri despre colegii săi. „I am playing alone. The rest are bullshit (n.r: Joc singur. Ceilalţi sunt de r…t”, le-a transmis Juan Bauza fanilor echipei lui Mititelu, potrivit gsp.ro.

Argentinianul le-a transmis acest mesaj dur fanilor oltenilor, după ce aceştia l-au criticat că nu a tras mai des la poartă. Bauza nu a reuşit niciun şut pe poartă în meciul cu Petrolul.

Reclamă

Juan Bauza este unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai echipei patronate de Adrian Mititelu, dar a căzut în dizgraţia conducerii.

Ilie Dumtrescu, cuvinte uriaşe despre Juan Bauza

Chiar dacă FC U Craiova a ajuns pe ultimul loc în clasament, Ilie Dumitrescu e de părere că Bauza este cel mai bun număr 10 din campionatul Românei. „Bauza cred că e de departe cel mai bun număr 10 din campionat. Are rază mare de acțiune, când intră în posesie face ce trebuie. A făcut-o și în Giulești.

Știe să interpreteze fazele, își pune colegii în valoare. E greu să îi iei mingea”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Juan Bauza a fost transferat de FCU Craiova în vara lui 2022, de la Csikszereda. Bauza este cotat la un milion de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și