Închide meniul

Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 aprilie 2024, 20:36

Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal

Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal

Rafa Mujica, într-un meci Arouca - Benfica / Profimediaimages

Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica! Atacantul lui Arouca are clauză de reziliere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mujica poate fi achiziţionat de orice echipă care e dispusă să plătească 10 milioane de euro, cât este clauza lui de reziliere. Desigur, atacantul trebuie să fie de acord să meargă la echipa respectivă.

Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal

Braga şi l-ar dori şi ea pe Rafa Mujica. Revelo dezvăluia anul trecută că Mujica are o clauză de reziliere de 10 milioane de euro. Contractul cu Arouca al lui Mujica expiră în iunie 2025.

Mujica e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 5 milioane de euro.

În vârstă de 25 de ani, Mujica are un sezon de excepţie în Liga Portugal, competiţie transmisă în AntenaPLAY. În 27 de meciuri jucate în campionatul Portugaliei în acest sezon, Mujica a marcat 18 goluri şi a oferit 3 assist-uri.

Reclamă

După victoria cu Universitatea Craiova, Gigi Becali a făcut o listă de transferuri pentru Champions League pe care îşi doreşte să le realizeze. Louis Munteanu, Denis Alibec, Rafa Mujica, Alexandru Mitriţă şi Philip Otele erau ţintele lui Gigi Becali pentru a „forţa” accederea în grupele Ligii Campionilor.

Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB

Alexandru Mitriță a oferit prima reacție despre un posibil transfer la FCSB. jucătorul de la Universitatea Craiova a vorbit după finalul partidei cu Farul Constanța, pierdută de olteni cu scorul de 1-2.

În ceea ce privește un transfer la FCSB, Mitriță a dezvăluit că le mulțumește roș-albaștrilor pentru interes, dar a menționat că nu va merge niciodată la echipa lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Sper să fie doar o lovitură, îmi doresc să fiu apt la fiecare meci. Sper să nu mai apară și alte accidentări.

Nu este ușor să pierzi în Cupă, în semifinale, după a venit meciul cu FCSB. Vă dați seama că mental nu suntem ok. Se vede că suntem nervoși. Trebuie să reglăm acest lucru.

Trebuie să ne gândim foarte bine, să analizăm foarte bine. Ne doream cele 3 puncte, dar din păcate nu s-a putut.

E un sezon pe jumătate ratat. Ne doream foarte mult Cupa. Acum ne gândim la podium.

Le mulțumesc pe această cale celor de la FCSB, dar iubesc această echipă, locul meu este aici! Nu voi pleca niciodată acolo!”, a spus Alexandru Mitriță, la digisport.ro.

Gigi Becali l-a anunţat primul 11 pe Neluţu Varga! Elias Charalambous are „mână liberă” să facă o singură schimbare

Gigi Becali l-a anunţat primul 11 pe Neluţu Varga înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB, din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Alexandru Băluţă nu va fi forţat şi va reveni pe teren abia cu Rapid.

Latifundiarul din Pipera i-a lăsat „mână liberă” lui Elias Charalambous pentru postul de fundaş central. Antrenorul liderului are de ales între Vlad Chiricheş şi Joyskim Dawa. Hotărârea finală va fi luată după ultimul antrenament.

Reclamă

Avem aşa: Coman, Miculescu şi George (n.r. Tavi Popescu) în faţă. La mijloc e Şut, Olaru şi Lixandru, iar în apărare e Radunovic. La centrali îi las pe ei să aleagă, că ei ştiu de la antrenamente.

Nu ştiu dacă va fi Chiricheş cu Ngezana sau intră Dawa? Poate o să fie nevoie de Dawa. În dreapta va fi Creţu. Au făcut antrenamente şi cu Ngezana fundaş dreapta, dar nu funcţionează bine.

Băluţă poate să joace, dar nu cred că intră. Va fi cu Rapid, ca să fim siguri de el. Eu nu am ambiţii cu Rapid, nu sunt suporter. Eu sunt patron, ei sunt fanatici. Eu nu sunt aşa.

Eu sunt fanatic de bani. Aşa că nu am ce ambiţii să am cu Rapid sau cu alte echipe”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și