Închide meniul

Octavian Popescu, mesaj superb pentru Radu Drăguşin! Următoarele transferuri de top ale românilor: „Ei sunt cei mai în formă”

Alex Masgras Publicat: 15 ianuarie 2024, 11:10

Reclamă
Octavian Popescu, mesaj superb pentru Radu Drăguşin! Următoarele transferuri de top ale românilor: „Ei sunt cei mai în formă

Octavian Popescu, mesaj superb pentru Radu Drăguşin

Radu Drăguşin şi Octavian Popescu, la naţionala de tineret a României / Hepta

Octavian Popescu a avut un mesaj superb pentru Radu Drăguşin, după transferul la Tottenham! Jucătorul celor de la FCSB a fost coechipier timp de patru ani cu noul fundaş al lui Spurs la juniori. Cei doi au evoluat la Regal Sport Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, Radu Drăguşin evoluează pentru Tottenham, formaţie pentru care a debutat deja. Fundaşul român a fost introdus pe teren de antrenorul Ange Postecoglou în remiza de pe Old Trafford cu Manchester United.

Octavian Popescu, mesaj superb pentru Radu Drăguşin, după transferul la Tottenham!

Octavian Popescu şi Radu Drăguşin au rămas în relaţii foarte bune. Jucătorul celor de la FCSB a dezvăluit că l-a felicitat pe Drăguşin pentru această mutare şi consideră că acest transfer trebuie să îi motiveze şi pe ceilalţi tineri fotbalişti din România.

De asemenea, Popescu este de părere că Darius Olaru şi Florinel Coman sunt jucătorii de la FCSB care sunt pregătiţi să facă pasul într-un campionat din străinătate în viitorul apropiat:

„Suntem prieteni foarte buni, am jucat când eram mici, am jucat patru ani, la aceeași echipă. Îl felicit, am vorbit cu el aseară, sunt foarte bucuros pentru el și e extraordinar. Prin mesaje am vorbit.

Reclamă

Acest transfer ar trebui să ne motiveze pe cei mai tineri, să vedem că se poate și să muncim din greu. (n.r. – cine poate face pasul afară de la FCSB?) Coman, Darius Olaru, ei sunt cei mai în formă”, a declarat Octavian Popescu, potrivit prosport.ro.

Florin Tănase, verdict despre transferurile de la FCSB

Florin Tănase a oferit declaraţii despre plecarea lui Damjan Djokovic, mărturisind că mijlocaşul croat era un plus în lotul FCSB-ului, pentru bătăliile de titlu din Liga 1.

„Tase” a vorbit şi despre Florinel Coman, mărturisind că extrema stânga a FCSB-ului ar putea pleca oricând de la echipă, ţinând cont de evoluţiile sale, din acest sezon. Fostul căpitan al roş-albaştrilor a mai dezvăluit şi că a profitat de această vacantă de iarnă pentru a-l vizita pe Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„Normal că îmi e dor de FCSB, altceva e când ești în țară. Nu îmi e dor de vreun coleg că am soție (n.r. – râde). Am fost la dânsul (n.r. – la Gigi Becali), am stat de vorbă, am mai râs.

Toată lumea știe că Djokovic e un jucător cu experiență, puternic. Era un jucător bun de lot. Rămâne de văzut dacă va fi mai slab. La prima vedere e un lot foarte bun, sper ca jucătorii noi să se integreze. Nu e ușor să te integrezi la Steaua (n.r. – FCSB), dar sper să o facă rapid și să joace la potențialul pe care l-au arătat.

Un gest frumos că le-au dat banderola, am mai văzut prin străinătate. Sper să nu îi mai poată opri nimic, dar mai sunt multe meciuri. Ei sunt conștienți că trebuie să fie concentrați pe tot parcursul sezonului. După evoluțiile pe care le are Coman normal ar fi să nu-l mai vedem mult timp la FCSB. Nu știu ce campionat i s-ar potrivi, și în Italia și în Spania, depinde de echipă”, a declarat Florin Tănase, la plecarea spre Arabia Saudită.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și