Închide meniul

Scandal Basarab Panduru – Florin Manea după transferul uriaş al lui Radu Drăguşin la Tottenham! „Nu ştie cine e”/”A dormit prost”

Alex Masgras Publicat: 11 ianuarie 2024, 22:33

Reclamă
Scandal Basarab Panduru – Florin Manea după transferul uriaş al lui Radu Drăguşin la Tottenham! „Nu ştie cine e/A dormit prost

Scandal Basarab Panduru - Florin Manea după transferul uriaş al lui Radu Drăguşin la Tottenham

Radu Drăguşin, în timpul unui meci al naţionalei / Profimedia

Scandal Basarab Panduru – Florin Manea după transferul uriaş al lui Radu Drăguşin la Tottenham. Fostul internaţional a analizat mutarea fundaşului român, care s-a aflat şi pe lista lui Bayern Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ciuda interesului din partea campioanei din Bundesliga, internaţionalul român a decis să meargă la formaţia din Premier League.

Scandal Basarab Panduru – Florin Manea după transferul uriaş al lui Radu Drăguşin la Tottenham

Basarab Panduru nu crede că interesul celor de la Bayern Munchen a fost real, spunând că Radu Drăguşin nu avea ce să caute la Bayern şi că Tuchel nu ştie cine este fundaşul român.

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăguşin, a venit cu replica pentru fostul internaţional. Manea a declarat că Drăguşin a stat de vorbă cu Thomas Tuchel aproape jumătate de oră, discutând elemnte tactice.

„Panduru cred că a dormit prost sau nu știu ce l-a apucat. Am convorbiri cu Tuchel, am oferte de transfer…Radu a vorbit 25 de minute la telefon cu Tuchel, i-a zis că-l vrea, că l-a urmărit, că are referințe bune, e profesionist, îi place să se antreneze. A întrebat ce poziție îi convine cel mai mult, nu pot da foarte multe detalii. Au vorbit despre tactică, cum îi convine să joace.

Reclamă

Radu l-a salutat în germană, a învățat rapid o expresie când a auzit că e o șansă să mergem în Germania – «îmi pare bine să vă cunosc». El vorbește bine engleză, au fost impresionați și cei de aici de nivelul la care e”, a declarat Florin Manea, la digisport.ro.

Basarab Panduru, despre Radu Drăguşin: „Nu cred că avea ce să caute la Bayern Munchen”

Basarab Panduru consideră că Radu Drăguşin a făcut o alegere bună atunci când a acceptat oferta celor de la Tottenham, spunând că este mai bine să te duci acolo unde te caută antrenorul:

„Nu cred că avea ce să caute la Bayern. Bayern nu caută fundași, în primul rând. Bayern, dacă caută pe cineva, caută un înlocuitor pentru Kim, care e plecat la Cupa Asiei, dar se va întoarce și va fi titular. Îl ai pe Upamecano, care va fi titular lângă Kim.

Reclamă 4 / 0/3

Îl ai pe De Ligt, care nu știm dacă se va recupera într-un timp rapid. Deci jucători pe care s-au dat 70-80 de milioane, nu ai ce să faci, nu ai cum să joci. Drept dovadă, Bayern îl aduce pe Eric Dier, care e un nimic în momentul ăsta. Are 29 de ani și nu mai juca la Tottenham. Îl aduce doar pentru luna asta și probabil în vară îl va da în altă parte.

Drăgușin vine la Tottenham pentru că acolo sunt mari probleme acum. Romero e accidentat, Van de Ven e accidentat. Ei joacă în centru de ceva meciuri cu doi fundași laterali, Emerson Royal și Davies.

(…) Cred că la Tottenham are mai multe șanse. Plus că dacă te sună Postecoglou, iar Tuchel habar n-are cine ești, nu vorbește cu tine, nu te caută, cred eu că este cel mai bine să te duci unde te sună personal antrenorul. Noi nu presupunem, ci citim. A apărut, am văzut eu”, a declarat Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și