Închide meniul

„Tottenham a învins-o pe Bayern!” Reacţia presei internaţionale, după transferul stelar al lui Radu Drăguşin în Premier League

Viviana Moraru Publicat: 10 ianuarie 2024, 11:07

Reclamă
„Tottenham a învins-o pe Bayern! Reacţia presei internaţionale, după transferul stelar al lui Radu Drăguşin în Premier League

Reacţia presei internaţionale, după transferul stelar al lui Radu Drăguşin la Tottenham

Radu Drăguşin, în timpul unui meci pentru Genoa / Profimedia

Reacţia presei internaţionale, după transferul stelar al lui Radu Drăguşin la Tottenham, nu a întârziat să apară. Jurnalişti de la publicaţii de renume din Europa au reacţionat, ca urmare a faptului că fundaşul român a acceptat oferta lui Spurs, deşi în cursa pentru semnătura sa era şi Bayern Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin va zbura azi către Londra, pentru a pune la punct toate detaliile din contractul pe care îl va avea cu Tottenham. Fundaşul de 21 de ani va deveni cel mai scump jucător român transferat vreodată.

Reacţia presei internaţionale, după transferul stelar al lui Radu Drăguşin la Tottenham

Jurnaliştii britanici au oferit imediat o reacţie, notând faptul că Bayern s-a văzut învinsă de Tottenham, în cursa pentru Radu Drăguşin: „Tottenham a bătut-o pe Bayern în vederea transferului fundaşului de 21 de ani, Radu Drăguşin. Românul a optat pentru un transfer la Spurs, în ciuda interesului venit târziu din partea campioanei Bundesligii”, au notat cei de la skysports.com.

De asemenea, şi britanicii de la Daily Mail i-au făcut portretul lui Radu Drăguşin, după anunţul că acesta va semna cu Tottenham. „Drăguşin a decis faptul că vrea să joace la Tottenham. Asta după ce Bayern Munchen părea că a deturnat înţelegerea lui Tottenham cu jucătorul de 21 de ani”, au notat jurnaliştii de la dailymail.co.uk.

„Drăguşin a ales”, notează şi Gazzetta dello Sport, după ce „telenovela” transferului românului s-a încheiat: „Saga lui Drăguşin se pare că s-a terminat. Fundaşul lui Genoa a ales oferta lui Tottenham, în ciuda celei făcute de Bayern. S-a ajuns la un acord, semnătura poate veni azi”, au transmis italienii.

Reclamă

Tottenham le va plăti celor de la Genoa suma de 25 de milioane de euro, sumă la care se vor mai adăuga alte cinci milioane, sub formă de bonusuri. De asemenea, Spurs îl va ceda şi Djed Spence, sub formă de împrumut, până la finalul sezonului.

Radu Drăgușin, cel mai scump jucător român din istorie după transferul la Tottenham

Radu Drăgușin devine cel mai scump jucător român din istorie după transferul la Tottenham. Fundașul în vârstă de 21 de ani urcă direct pe primul loc în TOP 10. Este o mutare istorică!

Suma va fi cu mult mai mare decât cea încasată de Parma pe Adi Mutu. Noul transfer pe axa Serie A – Premier League este unul de senzație. Radu Drăgușin o costă pe Tottenham nu mai puțin de 30 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin, la Tottenham, here we go! S-a ajuns la un acord pentru 30 de milioane de euro, după o nouă ofertă făcută peste noapte.

Spence va merge la Genoa, împrumut. Drăguşin a vrut să semneze cu Spurs şi a confirmat înţelegerea personală pe care a avut-o, în ciuda ofertei de la Bayern Mucnhen”, a fost anunțul lui Fabrizio Romano.

Top 10 transferuri ale jucătorilor români:

1. Radu Drăgușin, transferat de Tottenham de la Genoa pentru 30 de milioane de euro (2024)
2. Adrian Mutu, transferat de Chelsea la Parma pentru 19 milioane de euro (2003)
3. Cristian Chivu, cumpărat de la Roma la Ajax în schimbul a 18 milioane de euro (2003)
4. Răzvan Marin, adus de Ajax de la Standard Liege pentru 12.5 milioane de euro (2019)
5. Ionuţ Radu, răscumpărat de Inter de la Genoa pentru 10.6 milioane de euro (2019)
6. Nicuşor Stanciu, transferat la Al Ahli de la Sparta Praga pentru 10 milioane de euro (2019)
7. Vlad Chiricheş, vândut de Steaua la Tottenham în schimbul a 9.5 milioane de euro (2013)
8. Alexandru Mitriţă, a plecat de la Universitatea Craiova la New York City pentru 8 milioane de euro (2019)
9. George Puşcaş, transferat de la Inter de Reading pentru 7.5 milioane de euro (2019)
10. Ciprian Marica, vândut de Şahtior Doneţk la VfB Stuttgart pentru 7 milioane de euro (2007)

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și