Închide meniul
Video

Valentin Mihăilă aşteaptă oferta lui Pep Guardiola. Declaraţii savuroase: „De când a venit Haaland, nu-mi mai place Manchester City atât de mult!” EXCLUSIV

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2023, 23:32

Valentin Mihăilă aşteaptă oferta lui Pep Guardiola. Declaraţii savuroase: "De când a venit Haaland, nu-mi mai place Manchester City"

Valentin Mihăilă visează să joace la Manchester City / Antena Sport

Valentin Mihăilă are un vis. Vrea să joace la Manchester City şi aşteaptă oferta lui Pep Guardiola. Internaţionalul român nu şi-ar dori totuşi să facă cuplu de atac cu Erling Haaland. Norvegianul este golgheter detaşat în topul golgheterilor, cu 21 de goluri în această ediţie din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant al Universităţii Craiova, Valentin Mihăilă, n-ar sta pe gânduri dacă ar fi să îşi aleagă o echipă la care să se transfere! Ar fi Manchester City, chiar dacă gruparea din Premier League nu-i mai place atât tare de cand a venit Erling Haaland.

Valentin Mihăilă aşteaptă oferta lui Pep Guardiola

Mihăilă ar putea începe şi pregătirile de nuntă, în 2023! Internaţionalul român şi iubita lui, Andreea, sunt împreună de 5 ani. Fotbalistul încă nu şi-a făcut planuri de însurătoare.

Normal că mă gândesc, dar mai e… sunt încă copil, prietena mea este şi ea. De ce nu?! Ne iubim, suntem împreună de mult tim şi ţinem unul la altul„, a declarat Valentin Mihăilă pentru Antena Sport.

Pe lista de dorinţe din fotbal, Mihăilă a trecut-o pe campioana Angliei, Manchester City. Ar vrea să fie antrenat de Pep Guardiola!

Reclamă

Ce jucător nu şi-ar dori să joace la City? Îmi plăcea foarte mult Manchester City dar, de când a venit Haaland, nu-mi mai place aşa de mult!

Haaland este fotbalist, nu ştiu, de TOP 5 din lume, dar s-a schimbat jocul de când a venit el la City„, a mai spus Mihăilă.

Atacantul de 22 de ani a făcut şi un exerciţiu de imaginaţie: cine ar câştiga un duel între Parma la care joaca acum şi fosta sa echipa, Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Noi, clar (n.r. se amuză)! Parma, unde joc eu, acolo să vină victoria!„, a spus jucătorul care este aşteptat de Edi Iordănescu la naţională în preliminariile EURO 2024.

Universitatea Craiova l-a vândut pe Mihăilă în Italia în 2020. Parma le-a virat oltenilor, în conturi, nu mai puţin de 9.1 milioane de euro.

Mihăilă, mesaj de luptă înaintea preliminariilor EURO 2024

Valentin Mihăilă îşi pregăteşte revenirea şi a avut un mesaj de luptă înaintea preliminariilor EURO 2024. Cele mai tari meciuri ale naţionalei României vor fi în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

2022 a fost un an pe care vrea să-l uite cât mai repede. La Atalanta n-a jucat mai deloc, iar la Parma s-a accidentat.

Aveam aşteptări mai mari de la mine şi m-am dezamăgit singur. Vreau să revin în forţă anul acesta„, a declarat Mihăilă în exclusivitate pentru Antena Sport.

Atacantul de 22 de ani are planuri mari mai ales la reprezentativa tricoloră! Visează să joace la EURO.

Trebuie să ne calificăm! Asta trebuie să fie în mintea noastră: calificarea! Pentru că ne lipseşte de foarte mult timp!„, a fost mesajul lui Valentin Mihăilă pentru coechipierii de la naţională.

Reclamă

Valentin Mihăilă a înscris două goluri pentru Parma în această ediţie din Serie B. A fost titular în numai opt meciuri. Coechipierul său, Dennis Man, a marcat de patru ori. Ultima dată a făcut-o la jumătatea lunii decembrie, în victoria cu Brescia.

Recomandări
  • Valentin Mihăilă visează să îmbrace tricoul lui Manchester City
  • Ce a spus despre Erling Haaland

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și