Închide meniul

„Pleacă în decembrie cu 40 de milioane de euro!” Transferul lui Dennis Man poate spulbera toate recordurile. Condiţia pusă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 iulie 2024, 20:24

Reclamă
„Pleacă în decembrie cu 40 de milioane de euro! Transferul lui Dennis Man poate spulbera toate recordurile. Condiţia pusă

Transferul lui Dennis Man poate spulbera toate recordurile

Dennis Man/ Profimedia

Transferul lui Dennis Man poate spulbera toate recordurile. Giovanni Becali anunţă că jucătorul Parmei poate pleca pe 40 de milioane în decembrie, însă a pus o condiţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a semnat prelungirea cu Parma, dar poate pleca după doar o jumătate de an. Giovanni Becali anunţă că dacă va marca pe bandă rulantă pentru Parma şi în Serie A, Man poate pleca pe o sumă record în iarnă.

Transferul lui Dennis Man poate spulbera toate recordurile

„Mihăilă a semnat prelungirea. De ce înainte de EURO? Pentru că Parma i-a oferit un contract pe care mulți nu-l au, mai ales la echipe care vin din Serie B în Serie A. Pentru că la Parma va juca titular aproape 90% din meciuri cu antrenorul Pecchia. Antrenorul a spus clubului că are nevoie de acești doi jucători (n.r – Dennis Man și Valentin Mihăilă) și că sunt obligați să îi păstreze.

Dennis Man va prelungi și el, sper să prelungească. Clubul s-a comportat într-un mod ireproșabil. Au venit la Koln (n.r – la meciul Belgia – România), am vorbit cu băieții, am avut un timp liber cu familiile și am putut vorbi cu ei câte 10-15 minute. 

Sper că Parma să înceapă bine în Serie A. Parma, dacă va avea rezultate și va fi în primele 10 din clasament, iar dacă Dennis marchează cele 12-13 goluri din Serie B, în decembrie pleacă pe 40 de milioane. Mihăilă, dacă dă 7-8 goluri, pleacă pe 25! Nu e o problemă, pentru că sunt echipe care plătesc. Echipa trebuie să îi ajute și pe ei, mă refer la tot colectivul”,a spus Giovanni Becali pentru sport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Borna uriaşă atinsă de Dennis Man, în victoria României cu Ucraina

Dennis Man a atins o bornă uriaşă, după victoria României cu Ucraina de la EURO 2024. Internaţionalul român este primul care reuşeşte asta, după Gică Hagi, la Campionatul Mondial din 1994.

Dennis Man a oferit două pase de gol în duelul cu Ucraina. Internaţionalul român de la Parma a devenit astfel primul jucător român care reuşeşte să paseze decisiv la două reuşite într-un singur meci de la un turneu final major, după Gică Hagi.

„Regele” a oferit două asisst-uri în victoria României cu Columbia, de la Campionatul Mondial din 1994. Hagi îi pasa decisiv lui Florin Răducioiu, în victoria istorică obţinută de „tricolori”, în grupe.

Reclamă

De data aceasta, Dennis Man a pasat la reuşita superbă a lui Nicolae Stanciu, din minutul 29 al partidei. Totodată, mijlocaşul român de la Parma i-a pasat decisiv şi lui Denis Drăguş, la golul de 3-0 al naţionalei.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și