Închide meniul

Transferul istoric al lui Radu Drăguşin, în linie dreaptă: „Se poate face în următoarele 48 de ore”

Bogdan Stănescu Publicat: 3 ianuarie 2024, 22:02

Reclamă
Transferul istoric al lui Radu Drăguşin, în linie dreaptă: „Se poate face în următoarele 48 de ore

Transferul istoric al lui Radu Drăguşin, în linie dreaptă

Radu Drăgușin, după golul marcat în poarta lui Inter / Profimedia Images

Transferul istoric al lui Radu Drăguşin a intrat în linie dreaptă. Jurnalistul englez Ben Jacobs a transmis că diferenţa între ce vrea Genoa şi ce oferă Tottenham Hotspur e de doar câteva milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui Spurs, Ange Postecoglou, insistă pentru aducerea jucătorului român. Tottenham are mari probleme în defensivă în prezent, titularii Cristian Romero și Micky van de Veen fiind accidentaţi. Postecoglou are nevoie de un fundaş care să intre imediat şi care ar debuta chiar pe 14 ianuarie, contra lui Manchester United, pe Old Trafford.

Transferul istoric al lui Radu Drăguşin, în linie dreaptă

Radu Drăguşin, care este într-o formă foarte bună, este văzut ca jucătorul care poate intra direct în centrul defensivei lui Tottenham.

Drăgușin a devenit o prioritate la Tottenham, iar Ange Postecoglou joacă un rol important în această afacere. Jucătorul și-a dat acordul, a rămas doar ca Spurs și Genoa să se înțeleagă asupra sumei. Din informațiile mele, prețul final ar putea fi sub 30 de milioane de euro”, a susţinut jurnalistul Ben Jacobs, citat de gsp.ro.

Tottenham se gândește la 20-23 de milioane, urmând să urce până la 25 de milioane. Genoa ar vrea 30 de milioane și va trebui să coboare și ea. Până la urmă, ar rămâne numai o diferență de câteva milioane între ele. E o mare posibilitate ca transferul să se facă în următoarele 48 de ore”, a mai afirmat Ben Jacobs.

Reclamă

Fabrizio Romano a confirmat şi el: „Postecoglou este convins: îl vrea pe Drăguşin”

Fabrizio Romano a confirmat şi el că antrenorul lui Spurs şi-l doreşte pe Radu Drăguşin. Cunoscutul jurnalist, specializat în transferuri, a dat şi el detalii despre negocierile intense care se poartă între Genoa şi Tottenham.

Tottenham şi Genoa au programată o nouă rundă de negocieri pentru transferul lui Radu Drăguşin. Propunerea lui Spurs este de 23 de milioane de euro, în timp ce Genoa cere 30 de milioane de euro. Discuţiile se vor relua în curând.

Postecoglou este convins: îl vrea pe Drăguşin”, a transmis Fabrizio Romano pe reţelele sociale. Contul său de Twitter are peste 19 milioane de urmăritori.

Reclamă 4 / 0/3

Înlocuitor surpriză pentru Radu Drăgușin la Genoa

Genoa a găsit un înlocuitor surpriză pentru Radu Drăgușin! Fundaşul român este pe punctul de a fi transferat de Tottenham, pentru aproximativ 30 de milioane de euro, iar în locul lui poate ajunge un fost campion european. Leondardo Bonucci este varianta găsită de conducătorii „grifonilor” pentru a suplini o posibilă plecare a lui Drăguşin.

Radu Drăguşin şi Bonucci au fost coechipieri la Juventus. Fundaşul care are 121 de selecţii şi 8 goluri în naţionala Italiei a ajuns în septembrie la Union Berlin, dar nu s-a acomodat. A fost titular de 6 ori şi ar putea reveni în Serie A în această iarnă.

Jurnaliştii de la Corriere dello Sport, citaţi de romapress.net, anunţă că veteranul de 36 de ani negociază cu Genoa, după ce tratativele cu AS Roma au picat. Fundaşul care a câştigat 9 titluri în Serie A (unul cu Inter, opt cu Juventus) ar fi tentat să accepte propunerea şefilor lui Genoa.

Campion european cu Italia, în 2020, Bonucci sper să prindă minute înainte de EURO 2024. Bonucci visează să fie convocat de Luciano Spalleti la turneul final din acest an. Totuşi, venirea lui la Genoa depinde de plecarea lui Radu Drăguşin.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” Vezi toate știrile
Citește și